Citat:
În prealabil postat de Lilith23
Nu a fost rezultatul unui "mare păcat", ci a unei sănătăți precare pe care eu o am de la naștere. Mi se pare crud să compari un biet copilaș născut mort cu unul avortat, care e, practic, ucis.
În fine. Nu mai contează. Bebele a fost înmormântat. Voiam să îi fac o slujbă religioasă pentru bunicii lui, care sunt foarte triști de pierderea nepoțelului. Eu nu cred în acea viață de după despre care vorbește religia voastră.
|
Ar fi bine sa te intorci la credinta mai intai, apoi se vor limpezii toate....Prin orice pierdere Dumnezeu ofera o lectie spre mantuire....ar fi bine sa incerci sa o inveti....documenteaza-te despre viata de dupa moarte mai intai, apoi iti vei forma o parere....fa slujba de dragul bunicilor daca vrei asa, insa participa si tu cu tot sufletul....sufletul copilului nebotezat, caruia nu i se face acea slujba religioasa NU ARE LINISTE....esti ciudata (scuze pt remarca), dar daca bunicii sunt foarte tristi pt pierderea nepotelului....tu nu esti foarte trista ca ti-ai pierdut copilul?