View Single Post
Vechi 28.05.2011, 19:14:36
anamaria simleu anamaria simleu is offline
Member

Data înregistrării: 14.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
Nu a fost rezultatul unui "mare păcat", ci a unei sănătăți precare pe care eu o am de la naștere. Mi se pare crud să compari un biet copilaș născut mort cu unul avortat, care e, practic, ucis.
În fine. Nu mai contează. Bebele a fost înmormântat. Voiam să îi fac o slujbă religioasă pentru bunicii lui, care sunt foarte triști de pierderea nepoțelului. Eu nu cred în acea viață de după despre care vorbește religia voastră.
Ar fi bine sa te intorci la credinta mai intai, apoi se vor limpezii toate....Prin orice pierdere Dumnezeu ofera o lectie spre mantuire....ar fi bine sa incerci sa o inveti....documenteaza-te despre viata de dupa moarte mai intai, apoi iti vei forma o parere....fa slujba de dragul bunicilor daca vrei asa, insa participa si tu cu tot sufletul....sufletul copilului nebotezat, caruia nu i se face acea slujba religioasa NU ARE LINISTE....esti ciudata (scuze pt remarca), dar daca bunicii sunt foarte tristi pt pierderea nepotelului....tu nu esti foarte trista ca ti-ai pierdut copilul?
Reply With Quote