Subiect: Tabietul
View Single Post
Vechi 28.05.2011, 22:07:37
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Tabieturile apar o data cu varsta,de aceea am impresia ca sunt o dovada a maturarii persoanei,chiar a imbatranirii-cele mai multe tabieturi le are un batran,pe cand la un tanar aproape lipsesc.

Eu beau cafea de foarte multi ani,insa niciodata nu ma scol din timp pt a o prepara;ma trezesc doar pt a ma pregati la serviciu,apoi beau cafeaua mai tarziu dupa ce am ajuns la job.

Am observat ca unele persoane din familia mea sunt atat de legate de tabieturi incat nu le puteam scoate din casa: oprelisti date de programe de tv preferate,showuri,filme,obiceiul de a te relaxa dupa serviciu in fotoliu-toate acestea te fac un sclav,pe cand interactiunea cu viata de afara,cu oamenii iti dau un sentiment opus,de libertate.
Pe altcineva nu o puteam scoate afara din casa in week end deoarece era dependenta de curatenie,ordenie,sterilizat(chiar daca locuia singura),cred ca tine si de anumite "fixisme"cu care o persoana se impovoreaza de-a lungul vietii...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote