Subiect: Buna seara
View Single Post
Vechi 30.05.2011, 18:53:32
ViermeSiNuOm's Avatar
ViermeSiNuOm ViermeSiNuOm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
as fi mai rezervata in a face astfel de afirmatii.
Nu ma gandesc mai departe decat la numeroasele femei din temnitele comuniste, care aveau o traire speciala cu Hristos.Merg mai departe la sfanta Maria egipteanca, care dupa atatia ani de stat in pustie nu mai avea nici haine, dar mai batic. Si exemple sunt destule, astea mi-au venit primele in minte.

Se cuvine ca femeia sa poarte capul acoperit la rugaciune, conform invataturii Sfintei Scripturi.

DAr de aici pana la a osandi femeia care nu are capul acoperit, si a spune ca rugaciunea ei nu e primita e cale lunga......
Ati inteles gresit, nu am osandit pe nimeni, doar am citat din Sfintii Parinti !
Sunt situatii diferite. Una este situatia Sfintei Maria Egipteanca si a altor femei care din motive bine intemeiate nu au avut sau nu au posibilitatea de a se purta asa cum cere credinta ortodoxa si alta este sa nu-ti acoperi capul sau sa nu te imbraci cuviincios pentru ca ti-e rusine ca te rade lumea sau mai stiu eu ce alte pretexte din cauza mandriei sau a putinei credinte...