Citat:
În prealabil postat de Ilinca
Referitor la problema nr 1:As zice ca da,crestinii stiau demult aceasta stiinta,in Antichitate era cel mai mult folosita stiinta,ba dealtfel eu nu sunt o pierduta cum scriu unii ci sunt in cautarea adevarului si include stiinta in ea,nicidecum pe dumnezeu ca si crestinii stiau multa stiinta asta e altceva dar nu vi s-a fost spus asa ceva.
Pb.nr 2:Ba da,sustin asta...ma puteti contrazice?Aveti dovezi?
Pb nr 3::))Cam asta e si chestia da,este pus in apa normal ca nu adus in borcan :)) nici macar luat in mana.
Pb nr 4:Pentru ca unele dintre lumanari sunt unse cu acest fosfor la intamplare pana sa le ia oamenii
Pb. nr 7:Vedeti dumneavoastra s-or permite niste verificari dar asta este INAINTE !!!Totul este facut in mare secret,sub nici o forma nu va puteti da seama cum,nici nu va imaginati.Va recomand sa vedeti cu alti ochi aceasta asa zisa minune,si cand gasiti voi crestinii niste atei ca noi ar fi bine si necesar sa ne vorbiti altfel si sa stiti cum sa ajungeti la inima noastra caci noi nu suntem pierduti...as vrea sa va intreb oare cine e mai pierdut dintre atei si crestini?Oare cine?Si va spun asta cu tot respectul de care sunt in stare si cu toata ratiunea mea.Daca vreti sa intelegeti crestinismul ar trebui sa-i cunoasteti si pe pe atei,nu credeti?Si repet ganditi-va de 2 ori pana sa ne faceti pierduti.Oare ce stiti concret despre aceasta minune ma intreb.
P.S.Oamenii rareori observa cu adevarat lucrurile ce se afla in fata lor...LA ADEVARATUL LOR SENS daca ma intelegeti...nu trebuie sa ma ascultati,nici macar sa cititi acest mesaj din partea unei ``pierdute``dedicata stiintei,dar macar ganditi-va de 2 ori.....
Cu stima
|
Spre deosebire de dvs., eu stiu ce inseamna nu doar sa fiu ateu, ci si mult mai mult decat atat. Caci am fost. Ce este un ateu ? Un om care se crede un bec cu durata limitata de viata; ca orice bec, nu stie ce este curentul electric, si nici nu il vede, desi este traversat de el.
Daca ar vedea curentul electric, n-ar mai fi bec. Daca ar sti ce este curentul electric, n-ar mai fi bec. Ar fi mult mai mult.
Din punct de vedere al experientei personale, am un atu. Ii cunosc pe atei. Dar dvs. nu cunoasteti mai mult decat ateismul.
Ateismul e comod. . N-are nevoie decat de credinta ca altii au demonstrat ceea ce cred ateii.
Este ca si mersul prin desertul Sahara: toate dunele de nisip sunt la fel, toate firele de nisip sunt la fel. De aceea, aparitia unei paduri este infricosatoare, caci e prea multa diversitate...si orientarea e mai anevoioasa.
Daca vreti sa demontati cu adevarat minunea de la Ierusalim, va propun sa mergeti acolo. Si va si sponsorizez.
De ce nu vreti sa mergeti ? Va e teama de ceea ce a patit olteanul cu girafa ?
E comod de stat in fata ecranului si de negat ceva care va depaseste.
Nu stiinta nu este de acord cu fenomenele inexplicabile pentru dvs., ci numai dvs. nu sunteti de acord cu aceste fenomene. Si incercati sa aduceti stiinta ca argument.
Din fericire, stiinta nu e doar ceea ce vreti dvs. sa credeti ca este.
Apropos de stiinta...stiati ca si in stiinta sunt dogme ?