Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Ilinca dragă, de ce ești atât de sigură că Lumina nu este o minune cu adevărat ? Crezi tu oare că o escrocherie poate avea atâția și atâția ani la activ ? Oare toți cei ce asistă în direct la această minune, an de an, sunt niște nebuni , niște înapoiați ? În cine crezi tu omule , sau ești adepta celor venite de nicăieri și care nu au nici un sens până la urmă ? Sau poate ești adepta că omul e "buricul"universului , sau ceva aiurea , ce se naște , trăiește , și moare ca un prost ? Tu crezi că exiști până la urmă ? Te rog să-mi demonstrezi , căci poate fi o nălucă , un vis , o amăgire , o umbră , o iluzie existența ta, a mea , a noastră ? Nu ! Ai altă teorie ?
|
Adepta celor venite de nicaieri...cam exagerat sincer,si SINCERA SA FIU DA AM UN SENS IN VIATA ASTA,FILOZOFIA MI L-A DAT,ACEST SENS AAAAA SI SA NU UIT DA EXISTA ESCROCHERII DE SECOLE da,si inca cum...de unde credeti ca nu ar fi?da,inteleg ati fost acolo,ati vazut dar dupa cum am mai spus,vedeti bine ????Dumnezeul meu e filozofia si stiinta.Nu as mai vrea sa discut pe acest subiect...caci nu ne punem de acord si degeaba