View Single Post
Vechi 31.05.2011, 09:57:47
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Nu știu ce să mai zic...
Am informații de la Timișoara cum că a fost totul pus la cale de acest vicar Paisie care vrea și el ca Dinu Păturică să se procopsească. Suntem contemporani cu lucrături mizerabile la nivelul sinodului și de-acolo în cascadă până la nivel parohial. Probabil că mulți dintre episcopi uită că fără corpul euharistic format (și) din credincioși sunt niște funcționari ai unei instituții și nu păstori ai Trupului lui Hristos.

Într-un fel, poate ar fi bine să ne rugăm să stingă Domnul lumea până nu ajunge Biserica să se confunde cu o " peșteră de tâlhari".
Doamne apără și păzește, cum adică să stingă gLumea ca să nu se vadă mizeria băgată sub preșul bisericii Domnului? Asta da soluție :))

Păi este scris că Dumnezeu dorește nu moartea păcătosului ci să se întoarcă de la căile lui cele rele și să fie viu. Deci așa cum păcătosul ce se întoarce va fi iarăși un suflet viu, tot așa dreptul care greșește ajunge un câine mort, mort mort, dar care totuși mișcă, pișcă, și aruncă cu tot felul de clăteli usturătoare... căci nu mai e un om drept ci o mare putoareoare.

Nu mă refer la nimeni ci zic așa în general, și doar după fapte, după roade mai bine zis îi veți cunoaște... pe tâlharii care preschimbă bisericile în peștera lui AliBaba... poate că de foame.

Last edited by vsovivi; 31.05.2011 at 10:04:31.
Reply With Quote