View Single Post
Vechi 31.05.2011, 13:58:51
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
In al doilea rind momentul impartasaniei trebuie sa survina cit mai repede dupa cel al spovedaniei tocmai pt. a preintimpina , mai ales la cei mai slabi duhovnicesti, o noua lupta cu gindurile si deci cu o noua posibilitate de a face pacate si deci in continuare de a ne impartasi cu pacate nemarturisite .
Vai de preotii care spovedesc simbata si impartasesc enoriasii duminica sau si mai rau ! Ei fac asa , pai atunci ei vor patimi pt. astfel de glume !
In sfarsit cineva vorbeste despre asta.:-) Asa cum spuneti, exista preoti care spovedesc sambata si impartasesc duminica. Si mama mea merge la un astfel de preot si eu tot ii spun ca nu-i normal sa fie asa, si ea nu ma crede, si o face saptamanal, pentru ca asa zice duhovnicul. Pe mine ma intriga tocmai faptul pe care l-ati specificat: impartasirea cu pacate nemarturisite. M-am gandit ca poate mama fiind in varsta, se gandeste preotul ca nu face pacate.Desi e absurd.Si oricum sunt si persoane tinere cu care procedeaza la fel.Eu cred ca numai stanca sa fii sa nu pacatuiesti macar 1 data cu gandul, pana a doua zi.

Sincer, pe mine ma deruteaza aceasta practica..:-(
Reply With Quote