Nu sunt chiar o fetita si nu m-am distrat,eu nu ma joc cu lucrurile acestea...Sofi,sau cum te-o fi chemand,da ,sunt de la FBI si ma gandeam sa recrutez personal calificat pentru Teatrul de revista.Da,trebuie sa stii sa faci si frumos ,nu numai cu spume la gura...asa plictisitor v-i s-a parut exercitiul meu.?..poate ai o problema cu acceptarea,ti-e greu sa te descrii asa cum esti,mi-e greu sa inteleg de ce ai avut rabdare sa citesti postarea mea stupida ,puerila,daca asa evoluat esti,cu un IQ atat de ridicat..Eu am precizat ,sunt in vacanta n-am bani de-o bere,nici sa plec in Haiti si visul meu de vacanta este sa ma joc pe calculator,cu mintile tale eventual!!.Care-i problema ta?Altfel,ai simtul umorului..ai putea scrie in revistele de scandal,totusi nu am vrut sa declansez o disputa demna de 9595.Dincolo de ironia(,foarte subtila),sper ca ai maturitatea de a intelege.Discutii cool cred ca gasesti prin alte parti,pe forumuri rock,punk ..stiu eu...Nu am vrut sa ma folosesc de slabiciunile voastre,ma interesa,cum reusiti sa le tineti sub control.Dar tie nu-ti plac jocurile de genul asta,cred ca ti-ar fi placut mai degraba un joc cu bice ,cu catuse...ai gresit linia ..suna la 898989
|