View Single Post
Vechi 01.06.2011, 00:17:27
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de diador Vezi mesajul
nu ai de unde sa stii ca nu exista un inger al mortii.lumea nevazuta este o lume pe care in mod normal nu ne este permis sa o percepem cu simturile trupesti,dar daca de Sus se considera necesar a ne demonstra ca exista,sa ne fereasca Sfantul.nici sotul meu nu credea ca exista ceva ce Dumnezeu a creat cu care sa nu se poata "lupta" ca sa zic asa.dupa acea noapte... nu mai e la fel de increzator.spune ca a simtit ca e o forta dincolo de puterile lui.prietenul refuza sa vorbeasca despre ce a vazut si nici n-a mai calcat pe la noi pana ce am facut festanie.eu nu cred ca era un duh rau,ca daca era ne-ar fi facut rau.numai Dumnezeu stie ce a fost ca numai El ne poate feri de rele.
asa ma gandesc si eu,lumea nevazuta functioneaza in legile ei fara a se intersecta cu lumea noastra,si totusi de ce exista"exceptii"din astea ca cea relatata de tine?
cu ce scop?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote