Citat:
Īn prealabil postat de dobrin7m
Acum cu normalul sa te uiti si dupa alte fete eu nu prea cred ca e normal sa fii cu ochii dupa fete daca ai o prietena cu care impartasesti sentimente.
Nu e vorba de interzicere ci de atitudine, de respect pentru persoana alaturi de care esti.
|
Da Mihaela draga, dar stim cu totii ca un barbat nu se tine cu forta. Daca el nu simte sa stea cu ochii numai pe prietena lui, inseamna ca are si alte nevoi( chiar numai de comunicare) pe care prietena lui nu i le acopera. Pentru ca baiatul nostru spune ca nu stie ce il apuca de face aceste lucruri( se uita dupa altele si e amabil cu ele), deci nu o face premeditat.Ca atare, nu cred ca e un mic afemeiat.:-) De aceea cred, ca la varsta asta e bine sa fie lasat sa zboare.Dar nu din floare-n floare..:-)"Jugul" mai tarziu, daca o accepta sa i-l puna careva..Ideal ar fi sa nu fie "jug" ci sa aibe o viata in care atitudinea lui din fiecare moment sa se plieze pe asteptarile si nevoile ei, fiind insa mereu alegerea LUI .
Acum ea ar trebui sa-i respecte nevoile si sa-i dea libertatea de a o alege TOT PE EA, in fiecare zi.Dar asta n-o poate face decat o femeie sigura pe ea.:-)
Asa vad eu lucrurile...