View Single Post
Vechi 02.06.2011, 07:13:00
asteptatorul asteptatorul is offline
Banned

Data înregistrării: 30.05.2011
Implicit Urmasii saducheilor si fagaduintele Mantuitorului

Am deschis acest topic, "impulsionat" de pasiunea domnului Mihnea Dragomir de a-i demasca pe cei care se dau crestini dar au apucaturi de saduchei.

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
O biserică este un loc în care se întâlnesc creștinii. Locurile în care se întâlnesc urmașii saducheilor, care cred în extincția sufletului și ignoră Ziua Domnului nostru Isus Cristos, se numește sinagogă. Dacă s-ar face măcar o jertfă adevărată acolo, i s-ar putea spune templu. Dar așa, din cauză că doar se fac lecturi din Tora, denumirea adecvată este tot sinagogă.
1. Despre saduchei, stim bine ca nu credeau in inviere (Matei 22:23). Si in zilele noastre mai sunt saduchei. Acolo unde Domnul Iisus vorbeste despre inviere, saducheii zic ca vorbeste despre nemurirea sufletului. Exemplu: se scoate din context (se decupeaza) versetul din Matei 22:32 ("Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Iisac si Dumnezeul lui Iacov? Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morti ci al celor vii"). Apoi se trambiteaza ca acest verset vorbeste despre nemurirea sufletului, desi, cu un pasaj mai sus (vers. 31) Domnul Iisus le spune saducheilor ca despre inviere le vorbeste.

Intrebare: dvs. credeti in inviere sau credeti in nemurirea mortului? Sunteti crestin sau saducheu?

2. Ziua Domnului nu poate fi decat singura zi din saptamana binecuvantata si sfintita de Dumnezeu: ziua a saptea. Eu nu am citit, in toata Sfanta Scriptura, ca Dumnezeu a mai binecuvantat si sfintit o alta zi decat ziua a saptea.

Ceea ce numiti ziua domnului, este de fapt o zi hotarata de sefii dvs. Dumnezeu nu are nici un amestec in aceasta. Un cardinal catolic, chiar a avut curajul sa declare: "Daca veti cauta de la un capat la celalalt al Scripturii, nu veti gasi nici o referire la serbarea zilei duminicii. Dar biserica catolica este mai presus de Sfanta Scriptura si a instituit aceasta zi".(citata din memorie - daca doriti vin si cu detalii).

Sunt multe de discutat, despre invatatura saducheilor printre crestini.