View Single Post
Vechi 02.06.2011, 15:05:53
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cristina Maria Vezi mesajul
^Bag de seama ca bati campii, fara nicio suparare. Ce tot spui acolo? Ce te face sa elaborezi o ditamai predica bazata pe neadevar? nici nu ma cunosti... Eu am zis doar ca-mi place sa merg la biserica, acolo te intalnesti cu Dumnezeu, iar tu mi-ai descris o intreaga drama.
Ori poate, prin cuvintele tale "adevarate" si dojenitoare, vrei sa ma faci sa cred ca ce fac e rau. Ok, altcineva, care nu foloseste replici din filme, ma poate lamuri si pe mine? Multumesc
Știam-eu că ești și superficială și neglijentă... păi de ce crezi că dacă nu te cunosc înseamnă că nu te-am nimerit la fix? Mai citește odată mesajul și descoperă-i tâlcul, foarte adânc. A fost dres mesajul cu sare special pentru tine, dar tu acum ești și bosumflată... insinuând că te-am mințit și n-are gust. Păi de ce să te mint, ți-am răspuns pur și simplu la întrebare... Dar nu vreau să te fac să crezi că ce faci e rău ci e clar că e rău din moment ce lepezi și tu cu atât de multă ușurință pietrele taman ca zidarii. Nu uita că ea va ajunge în capul unghiului.

Nu ajunge acum la stadiul de victimă căci victimele ce se victimizează vor face multe victime... căci victimele fac victime, și nu există o mai mare victimă decât Iisus, dar El prin asta a biruit toate păpușile robotizate și toți maimuțoii programați ca să se potrivească ei cu fructele păcatului.

Iar m-a lovit cineva cu ceva. Cred ca am primit un șut în cap.

Last edited by vsovivi; 02.06.2011 at 15:09:34.
Reply With Quote