Citat:
În prealabil postat de paraschevaiasi
erzbet, fiecare femeie alege ce vrea in viata.
Eu am ales sa fiu aproape de Dumnezeu si sa am o viata linistita pt educarea copiilor. Care femeie ce lucreaza cate 10-12 ore pe zi mai are rabdare cu copiii ei sau cu sotul. Traim intr-o lume prea murdara, intr-o lume ce alearga toti pt a face cat mai multi bani, sa ofere copiilor totul pe tava. Eu sunt de principiul, poti avea cati bani doresti dar nu uita de copil. Copilul nu mai pune pret pe nimic ce il inconjoara pt ca nu e muncit de el. Datoria parintelui este de a-l educa in primul rand SPIRITUAL in al doilea rand educational, iar atunci le va avea pe amandoua in educatia lui. Va fi un matur cu credinta si un angajat de nadejde sau un patron cu respect fata de angajati. Daca copilul nu este educat spiritual si nu e invatat sa pretuiasca tot, atunci e un copil fara valoare chiar daca a primit de la parinte tot ce si-a dorit.
|
De acord cu tine in tot ceea ce ai zis despre educarea copiilor. Sunt impotriva celor ce pleaca in afara pentru a castiga bani, spre exemplu. Cunosc cazuri in care ambii parinti au plecat si nu s-au mai intors; dar trimiteau bani. Asta nu compenseaza cu nimic lipsa lor. Eu nu cred ca exista femeie care sa se ingroape de buna voie in 12 ore de munca pe zi. Poate este nevoita sa o faca, eu nu am dreptul sa judec. Dar nu toate slujbele sunt asa. In plus, ai avut dreptate, fiecare femeie alege ce vrea in viata. Incorect este cand barbatul alege si pentru femeie, si atunci nu se poate numi alegerea ei de a lucra/a fi casnica.