Citat:
În prealabil postat de Eugen7
Astfel numarul speciilor nu este nici constant si nici limitat in timp. Atata timp cat va exista pamantul el va asculta de porunca lui Dumnezeu sa dea viata biologica intr-o mare varietate de specii. Cuvantul lui Dumnezeu este atemporal!
In concluzie, Noe nu a salavat toate speciile de plante si animale ci doar o parte din ele.
Adresesz urmatoarea intrebare (mai ales pentru creationistii fundamentalisti, cu tendinte fanatiste):
Ce a fost mai intai oul sau gaina?!
|
Numarul speciilor nu este limitat, pentru ca dispar specii tot timpul. In locul lor nu mai apar altele (decat in imaginatia evolutionistilor, fara sa aiba vreo dovada cat de mica).
Pe cine sa credem cand spui ca Noe nu a salvat toate animalele ci doar o parte? Ca Biblia spune altceva:
"14.Din
toate soiurile de fiare de pe pământ, din toate soiurile de animale, din toate soiurile de vietăți ce mișunau pe pământ, din toate soiurile de zburătoare, din toate păsările, din toate înaripatele."
Cred ca ai gresit intrebarea, asta cred ca era intrebarea pe care o adresau credinciosii evolutionistilor? De fapt nu exista creationisti fundamentalisti, pentru ca in creatie cred toti ortodocsii, dar nu numai, ci aproape toate cultele ce se numesc crestine. Doar cativa catolici au adoptat unele conceptii evolutioniste. Deci doar tu te situezi pe partea gresita, nu ceilalti. Si sustii ceva ce este sustinut mai mult de atei.
Am vazut un sondaj legat de religia oamenilor de stiinta din SUA si Anglia. In SUA era parca un procent sub 20%, iar in Anglia sub 10% a celor ce s-au declarat crestini, deci marea majoritate sunt atei.
Iar raspunsul la intrebare ar trebui sa-l stii si tu, e scris in Biblie. In primul capitol spune cum Dumnezeu a creat animalele, nu a creat oua.
Chiar capitolul legat de Noe ar trebui sa-ti dea de gandit, daca ar fi existat evolutia ce rost ar mai fi avut ca Noe sa adune in arca animalele. Mai mult, ele trebuai sa fie perechi ca sa se poata reproduce. Ce vrei mai mult ca sa crezi? Eugen, te sfatuiesc sa te intorci la invatatura Bisericii in privinta asta, pentru ca dupa cum observi ca sa sustii evolutionismul (teist sau semiteist, nu conteaza) trebuie sa contrazici ce scrie in Biblie.