Citat:
În prealabil postat de heaven
Si ce anume intelegi la ei?Sinuciderea e cauzata de intimitate?Dar cum iti explici asta,ca m-ai facut curioasa...
PS:Si cum se manifesta afectiunea sincera,autentica?Exista vreo locatie anume,vreun cadru in care s-o desfasuram ca sa nu parem bufoni?
Scuze ca pun atatea intrebari,dar sunt o fire curioasa si caut sa inteleg ce mi se transmite in general...
|
Nu, draga mea, sinuciderea nu e cauzată de intimitate. Sau, mai bine spus, apropierea dintre cei doi înainte de a putea fi responsabili și conștienți de rolurile pe care și le pot asuma într-o relație, ar putea, in the long run, "ajuta" nițel și la alimentarea unor gânduri de sinucidere. La adolescenți, problema sinuciderii poate deveni acută în momentul în care "se dezgolesc sentimental" în fața celuilalt și ruptura relației devine iminentă.
Cum se manifestă afecțiunea sinceră, autentică? În nici un caz (în) public! La o eventuală despărțire tânărul nu se va mai simți într-atât de frustrat încât să apeleze la sinucidere. "Și ce dacă m-a lăsat? Nu știu numai eu și ea ce a fost și ea poate să spună orice!" Dar când toți știu (sau el / ea are această percepție că toți le monitorizează relația), ce Doamne iartă-mă, mai poate fi după...? Precizez: vorbesc doar de tinerii care chiar cred în iubire și în ceea ce simt atunci și manifestările care decurg ulterior dintr-o atare situație. Chefurile și iubirile periodice dintre chefuri nu fac parte din discuție. (Oricum, am spus și înainte
"culminează, uneori, cu sinuciderea, dar cred că am mers prea departe deja.")
NU există nici o locație atâta vreme cât nu ne place afișarea și manifestarea unor tendințe sexuale și sexualicești față de alții! Și în natură și în parc și aiurea e OK! Dar fără ochi să vază!