View Single Post
Vechi 02.06.2011, 20:22:47
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Deasemenea cand te implici intr-o relatie este firesc sa te "dezgolesti sentimental",ca doar nu o sa stai vesnic in defensiva ma gandesc...asa cum au invatat sa o faca multe dintre persoanele numite "adulte".
Nu tot ceea ce facem natural e și firesc. "Te dezgolești sentimental" față de al tău soț. Până atunci sunt doar tatonări, relații de prietenie etc.

Citat:
Spui ca afectiunea autentica nu trebuie manifestata in public. Inseamna ca atunci cand sarut la biserica crucea sau icoana ar trebui sa ma pitesc dupa vreo draperie?Pentru ca pana la urma si asta este o dovada de daruire,afectiune fata de Dumnezeu,de cele sfinte,nu-i asa?
Hai să nu confundăm situațiile... te rog (nu-mi prea plac sofismele și dacă ții neapărat pot să formulez și eu vreo două, dar câștigă unul sau altul ceva?Nu o dată am ieșit (for a while) de pe acest forum din lipsă de partener la discuție, tocmai datorită invocării unor sofisme. Sincer, dacă vrei să mă crezi, vorbesc prea mult de ele altora și acest forum îmi oferă din belșug exemple, mai ales, în cazul ateilor). "Mi-e silă de sofisme", cum zicea cândva un apropiat.

Citat:
Referitor la ultima fraza,eu nu am inteles ca autoarea topicului vorbea despre a face amor in public,ci despre niste saruturi schimbate intre tineri...
Nici eu nu vorbeam de "amor în public", vorbeam doar de "manifestarea unor tendințe sexuale și sexualicești față de alții". Eu cred că sunt două lucruri distincte.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote