View Single Post
Vechi 03.06.2011, 02:41:42
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ilinca20 Vezi mesajul
Parintele imi spune sa am rabdare si mai multa credinta in Dumnezeu, sa ma las in voia Lui ca El imi va da cele de cuviinta cand va socoti ca este momentul.
Cam asta e ce am incercat sa-ti zic si eu mai sus, in plus cred ca ar trebui sa te rogi mai mult sa-ti arate drumul pe care trebuie sa mergi, nu atat sa te incapatanezi sa zici tu "sigur asta e drumul meu" si pe urma sa te intrebi de ce nu primesti ajutor.

Citat:
pe moment sunt linistita. apoi cand vin facturile de platit, cand eu am diverse cheltuieli si raman fara bani, devin descurajata. si ma gandesc cand se vor misca lucrurile.
Nu stiu exact ce inseamna asta banuiesc ca totusi nu esti totusi in situatia de a fi data afara de unde stai sau a face foame, sper..nu?

Citat:
am inteles perspectiva ta asupra a ceea ce tine de cariera, dar pt mine sa ajung aici a fost un vis implinit. un vis la care am visat 2 ani de zile si pt care am facut numeroase eforturi. doar ca venind aici, a inceput partea mai grea.
Si motivul pentru care ai vrut sa ajungi acolo?
Dincolo de mandria parintilor..
Si care e finalitatea care o vezi la povestea asta?

Citat:
compromisuri nu am facut nicioadata.
Atat timp cat ai o biserica ortodoxa aproape poate ca lucrurile nu sunt chiar atat de rele..
Reply With Quote