View Single Post
Vechi 03.06.2011, 08:03:34
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Esi penibil ma.Atat ai putut tu intelege,dovedind din nou,ca scopul celor ca tine,istoric vorbind,este doar unul.Baiate,habar nu ai de studiu biblic,macar fa un efort si adu argumente concrete pt ca va cade-n cap sandramaua teologica FALSA pe care o propovaduiti pana la obsesie.Sunteti din acelasi alatuat ca si inaintasii vostrii,si nu ma refer la nefericita de White.Ci la cei mai din spate.Ce nu intelegi tu este ca acele concluzii sunt probate istoric,faptic,arheologic.Cei pe care ii ironizezi au cercetat o viata,nu sunt in plin proces de maturizare ca tine.Ei nu au construit nimic,in Biblie sunt evidentele baiete.Da voi ce sa intelegeti in indoctrinarea voastra.

Acum intelegi ma de ce este plictisitor sa stea lumea de vorba cu voi si de ce am spus ca am mai vazut acest gen de dialoguri?Pt ca jucati pe aceiasi placa,invariabil.Sunteti exact ce au fost si saducheii si pina si modul inconstient in care ai ales titlul arata ca habar nu ai de istorie biblica.Altfel ai fi tacut la faza cu saducheii.Mergi in pace ma si dormi fara vise pana la Judecata de Apoi da nu mai face prozelitism sectar pt ca mai sunt si unii care stiu din ce aluat va trageti.Iar voi invariabil reveniti la aceleasi teme pentru ca atat puteti,cu aceleasi argumente,aceiasi abordare si mereu s mereu reveniti cu aceiasi tema.Abordarea obsesiva si sectara nu este semn al convingerii in Adevar ma.Ci doar al nebuniei da o sa mergeti asa pana la capat,trebuie sa exista si vase ale maniei.

Si nu ma,nu influenteaza mantuirea mea modul cum privesc starea intermediara pentru ca conditiile cu privire la mantuire,in toata Biblia,sunt altele,ce tin de Credinta si nu de o viziune particulara cu privire la un moment ulterior mortii.Nici asta nu ati inteles inca,dupa 2000 de ani?

Last edited by Scotland The Brave; 03.06.2011 at 08:13:42.