Ai foarte mare dreptate,ce as mai putea sa adaug?
Chiar inainte de a pleca din tara,cu multe eforturi fizice am carat ajutata de o alta prietena,un hardau mare cu un ficus urias pe care l-am salvat de la inghet din fata unei scoli,unde fusese abandonat(nu stiu motivul,femeia de serviciu mi-a spus ca nu le mai trebuie,pot sa fac ce vreau cu el).
In fine,fericita ca l-am scapat de la inghet l-am instalat la parterul blocului nostru,parter pe care il infrumuseta destul de vizibil,apoi a venit o rafala de frig in bucuresti si l-am tinut invelit in ziare si paie cateva saptamani,tot pt a nu ingheta.
La scurt timp dupa ce l-am adus am observat cum ghiveciul devenise loc de fumoar pe palier,cei care fumau o faceau in special in jurul ghiveciul si apoi se hotarau sa infiga chistocul fumegand in pamant!!!!
M-am amarat foarte tare mai ales ca faceam tot ce-mi statea in putinta ca planta sa traiasca...
Alta data am observat pamantul din ghiveci umed si m-am bucurat pt o scurta perioada de timp ca altcineva are grija de ficus...mai apoi am realizat ca venea miros de urina...
Intr-un final planta s-a uscat

((