Citat:
În prealabil postat de Eugen7
Pai de ce nu ai zis asta de la inceput?! Ca esti adept al intelligent design.
Tu consideri stiinta ca fiind pseudo-stiinta, comunitatea stiintifica este de alta parere.
Banuiesc ca si despre teoria relativitatii si mecanica cuantica spui la fel, ca sunt pseudo-stiinte. Ceea ce este extrem de trist, atat din punct de vedere stiintifc cat si teologic ortodox.
Care voi? Cum demonstrati voi (practic) ca sunt gresite? Intrebarea este retorica.
"Somnul ratiunii naste monstri" Francisco Goya.
|
Eugen, eu ti-am spus ca nu cred altceva decat ceea ce spun sfintii si Biserica Ortodoxa, lasa inteligent design, ca e o scuza. Nu mai cauta motive si scuze, revino si tu la credinta ortodoxa in privinta creatiei. Evolutionismul si cele doua teorii sunt o credinta a ateilor, nu stiinta. Cum incerci tu sa gasesti citate din sfinti care sa sprijine ceea ce crezi si nu reusesti asa cauta si ei dovezi si nu gasesc niciuna. De ce nu vrei sa citesti si despre ce scrie impotriva evolutionismului. Crezi ca e o axioma?
Eu ti-am dat ce crede BOR, tu nu ai cum sa-mi dai o dovada ca ar sustine BOR o erezie. Ti-am spus in mesajul privat ca am citit profilul tau, deocamdata nu ai nici studii teologice, nici stiintifice, poate le completezi acum.
Care profesor de teologie sustine evolutionismul teist (sau semi)? Suntem in acelasi oras, da-mi mail-ul lui pe privat sa ii scriu si eu.