Citat:
În prealabil postat de dorumuresianu
Domnule Scoțian, de data aceasta sunteți nedrept, topicul despre făgăduințele Mântuitorului a fost deturnat spre starea omului în moarte de către altcineva, nu de către Așteptător. Iar faptul că unicul protestant (cu umilință îi includ aici și pe neo~)de pe forum cu un înalt grad de eleganță și discreție în ce privește conflictele teologice a coborât standardul, indică implicarea diavolului în chestiune. Și e normal: nu dorește ca prețioasele făgăduințe ale Mântuitorului să fie discutate, crezute și însușite de către creștini.
Cât privește subiectul nemuririi sufletului și concepția adventistă cu privire la subiect s-a discutat amplu pe un topic dedicat și bineînțeles închis. C-așa-i în tenis (vorba dvoastă)... mai ales când joci în deplasare...
În rest, toate cele bune și fiți Brav și Tare în Scripturi!
|
Nu exista acasa si deplasare.Sunt satul de conflicte teologice pana-n gat.Toate se termina prost.Sincer sa fiu nici macar nu ma intereseaza in mod particular conceptia adventista.Pot sa creada ce vor dansii,sa doarma,sa topaie sau sa cante la alauta.Cand insa apare unul,trimis de aghiuta,si incepe sa faca consideratii cu privire la cine are si cine nu are nadejde-n mantuire,din perspectiva unor subiecte discutate si para-discutate(
probabil inchise pe motiv de saturatie in conflict)atunci incepi sa te intrebi cine e trimis si de ce.Oricum,vaya con Dios si spor la mantuire,indiferent de cum considera fiecare ca ajunge acolo sau prin ce trece pina sa ajunga acolo.
Si stati linistit ca daca vreau sa aflu fagaduintele Mantuitorului am unde sa intreb,
nu simt nevoia de o predica adventista si daca totusi doreste sa o faca atunci sa intrebe cine este interesat sa o asculte,mai ales in situatia in care s-a mai incercat si s-a terminat prost cu banari,topice inchise si multi,multi nervi.Pe mine personal abordarea dansilor nu ma intereseaza dar daca sunt oameni interesati le doresc,cum ati spus,ca sa va citez:,,toate cele bune și fiți Bravi și Tari în Scripturi!".Vor avea nevoie.
Toate cele bune,eu am incheiat dialogul pe acesta tema.