Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
Sigur ca nu este un efort supraomenesc pentru niste copii care si asa nu mananca mai nimic hranitor sa manance ceai cu paine si gem intr-o dimineata. Macar e mai mult decat nimic. Sigur, o cana cu lapte in loc de ceai le-ar prinde mai bine oaselor lor in crestere. Dar doar nu vrem sa devina supraoameni.
|
Se zice ca masa de dimineata trebuie sa fie cea mai consistenta masa a zilei.
Ca unii cred ca trebuie sa fie un soi de gustarica e alta chestie.
Am dat exemple si cu ce se poate face o masa ieftina si consistenta.
Cat despre mesele consistente care prind bine la crestere, stiu o biserica unde se aude cam dupa fiecare Liturghie cuvintele:
"Doamne, Cel ce ai plinit toate cu cuvântul Tău și ai poruncit pământului să scoată multe feluri de roade spre îndulcirea și hrana noastră; Care pe c
ei trei tineri și pe Daniel care erau în Babilon , fiind hrăniți cu semințe i-ai arătat mai frumoși decât cei ce erau hrăniți cu multe desfătări…"
Tu banuiesc ca nu prea ai auzit de cuvintele astea prea recent sau oricum n-au nici o semnificatie practica pentru tine.
Citat:
Oricum, postul este post cand chiar renunti la ceva.
Nu stiu cat este de post cand tu mananci paine cu gem cand in mod normal nu ai manca nimic. Cred ca de fapt acei copii nici nu postesc.
|
Daca privesti atat de ingust si unilateral lucrurile, concluziile sunt pe masura.