View Single Post
Vechi 24.07.2007, 17:07:50
Iustin44 Iustin44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.06.2007
Implicit

Ia spune-mi cati bani ai cheltuit tu si ai tai in acea excursie pentru distractie, cumparaturi si nimicuri. Milioane. Am vazut cu ochii mei cum romani veneau la biserica pentru botez sau cununie platind 4-5 milioane pentru filmarea video si care se zgarceau sa dea 500 de mii sau un milion adica 100 Roni pentru intreaga slujba preotilor. Cand e vorba de placerile noastre, unele chiar pacatoase care ne duc in iad, cheltuim zeci de milioane, iar pentru mantuirea noastra si a rudelor noastre orice suma ni se pare mare. Iar cand ii dam unui batran sarac 1 Ron, il dam cu aerul ca "om te-am facut" Ce sunt 16 Roni? Parca ai fi zis 100. Ei din acesti bani traiesc si mai dau cazare si masa aproape gratuit pelerinilor. Mergi la manastirile din Moldova unde din cauza ca romanu nesimtit manca si dormea gratis 3 zile in manastire si abia dadea 5 sau 10 Roni la un acatist, conducerea manastirii a fost silita sa puna tarife cum ti-a pus si tie. Ce sari asa in sus de indignare? Cat e o consultatie de 5 minute, la un doctor ? Chiar mai mult decat ai dat tu lor. Pe cand ei se roaga 6 saptamani pentru voi.
Reply With Quote