View Single Post
Vechi 04.06.2011, 18:04:13
Tangun Tangun is offline
Banned

Data înregistrării: 28.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
De-a lungul timpului am avut si eu cautarile mele personale,am intalnit diverse persoane,am studiat diverse curente spirituale,insa ideile pe care tu le postezi aici imi sunt straine.Pot sa te intreb,din pura curiozitate,de unde le-ai preluat?Daca consideri ca nu vrei sa postezi public,imi poti scrie si pe privat.Multumesc frumos!
Din trairea interioara. Dar nu ai cum sa preiei ceva din ceea ce esti pentru ca deja esti ceea ce esti. In loc sa imi adresezi mie aceasta intrebare, mediteaza la propria fiinta caci adevarul nu il vei putea gasi in alta parte. Daca spui ca, de-a lungul timpului, ai avut cautarile tale personale, si nu a dat rezultate, este din cauza faptului ca - dupa cum spui - ai studiat diverse curente spirituale in loc sa te adancesti in vastul tau univers launtric. Incearca sa nu studiezi credinte cu privire la ceea ce esti tu, ci aprinde lumina in tine, si uitate atent. Oricine vine cu ceva din extern nu poate decat sa falsifice ceea ce vezi tu acolo. Dar e necesar sa te uiti si atat, nu sa studiezi. Tot ce studiezi cu privire la tine face parte din continut, ori ceea ce esti tu este dincolo de continut, este esenta. Esenta vietii.
Nu ma intreba de unde am preluat eu ceea ce am spus ca nu faci altceva decat sa iti perpetuezi somnul. Oricine vine cu ceva studiat sa iti arate ca "asa stau lucrurile", nu face altceva decat sa te legene iar tu continui sa dormi. In felul asta nu vei scapa de probleme. Este cel mai usor lucru sa dormi sau sa executi tipare din obisnuinta. Mai greu iti e insa sa fii lucid. Cel putin pentru inceput.

Partea cu scrisul in privat face parte din alta falsitate cu care incerci sa te identifici. Nu isi are sensul...
Reply With Quote