Citat:
În prealabil postat de Melissa
Sunt total de acord cu tine insa vreau sa mai spun ceva : cred ca daca MariS se retrage o face pentru ca el e cel deranjat pana la lacrimi de anumite atitudini de aici de pe forum. Atitudini care sufoca si tind sa anihileze tocmai iubirea si blandetea unui bun crestin.
El chiar are un suflet curat de copil..inocent si vulnerabil in fata rautatii exprimate prin cuvinte corecte!
MariS draga, te rog inca o data NU PLECA ! Oferi un ECHILIBRU IMPORTANT acestei comunitati!
|
Dle MariS, SUBSCRIU 100% la tot ceea ce a spus Mellisa,eu va rog din suflet sa ramaneti...tocmai pentru echilibrul forumului!
M-am folosit mult de postarile dvs.patrunzatoare si pline de comprehensibilitate,(undeva pot sa va inteleg poate fi obositor...si eu ma gandeam sa nu mai postez,dar din alte motive...eu cred ca nu am a transmite mai nimic...si mi se pare ca nu sunt o traitoare ortodoxa autentica...in sensul ca imi lipsesc multe din cate ar trebui sa implinesc)
dar dvs chiar transmiteti ceva ,ceva in plus fata de altii...caldura, intelegere umana asupra problemelor vietii, in fine, un spirit mai patrunzator.
Eu asta cred ca trebuie in mod esential si principal sa avem dragoste si intelegere unii fata de altii...indrumandu-i pe cei din necaz cu duhul blandetii catre invataturile bisericii, spre duhovnicii nostri ortodocsi, spre cartile noastre ortodoxe...vietile sfintilor, dogme, canoane de ce nu...dar daca DRAGOSTE NU E NIMIC NU E!!!
Sa invatam cuvantuldin traire nu din vorbire...alminteri..."facutu-s-a arama sunatoare si chimval rasunator!"
Parerea mea: sa avem dragoste unii fata de altii, mila, intelegere nu putem invata toate dintr-o data, ci pas cu pas..dar daca indreptam cu "parul" s-ar putea sa fuga multi din cei ce au nevoie de indreptar, invatare sfatuire.
Va rog nu plecati! Impreuna suntem o familie,
familia crestin ortodox.ro!