View Single Post
Vechi 04.06.2011, 20:17:16
antoniap
Guest

Implicit

Astazi, samabata 4 iunie 2011, in Bucuresti, de la orele 17.00, are loc [COLOR=#ff0000]Marsul Diversitatii Perversitatii pentru a proclama si a propaga normalitatea bolilor si pacatelor impotriva firii[/COLOR]

“Îmi spunea cineva venit din țară că s-o dus cinci demnitari de afară la Patriarh [Teoctist] și i-au spus:
„- Noi suntem toți sodomiști, niciunul n-avem femeie.[COLOR=#000000] Așa vrem noi, așa ne place, și așa să le dați voie tuturor, ca să vă băgăm în Uniunea Europeană.”[/COLOR]
Patriarhul le-ar fi zis:
[COLOR=#000080],,- Voi faceți ce vreți, eu sub nici un motiv nu aprob lucrul ăsta.”[/COLOR]
[COLOR=#000080]„- Dacă n-aprobi, n-o să te mai băgăm în Uniunea Europeană.” [/COLOR]
[COLOR=#000080]„- Eu sunt apostolul neamului, apostolul Bisericii, sub nici un motiv nu aprob asta”. [/COLOR]
Au zis: „ – Ei, nu-i nimica”, și apoi s-au dus la conducătorii Parlamentului. Vezi?[COLOR=#ff0000] Sunt lucruri înfricoșat de serioase, adică clar ne declarăm împotriva lui Dumnezeu. Ce să mai zici? O venit timpurile din urmă, o venit timpurile acelea.[/COLOR]
- Dar sunt oameni, atei, care spun:”Eu nu vreau să cred în Dumnezeu, nu cred în Dumnezeu. Ε dreptul meu, nu?” Cum vine asta?
- Cum îi asta? Na, drepturile omului. [COLOR=#ff0000]Vezi că o proorocit Sfinții Părinți că în timpurile astea, al optulea veac, lumea va ajunge să spună… „eu nu vreau să cred.”[/COLOR]Dar pe ei nu i-a silit nimeni, cum a fost în timpul comuniștilor. Ei singuri se declară așa.
- Cum poate omul să facă asta când el e creat de Dumnezeu ? Dumnezeu e izvorul vieții lui, e totul pentru el.
- Pentru cel care crede. Cel care nu crede în Dumnezeu crede că așa trebuie să fie, cum fac acuma ăștia, „europenii”. Dacă nu crede omul în Dumnezeu s-a terminat, orice i-ai face. Eh, să lăsăm astea, să nu iscodim noi astea, că ne dărâmăm. Așa-i, așa-i, că acuma-i libertate. „Libertate”.
Acuma-i o diplomație satanicească. Vezi, în timpurile de demult și-o vărsat sângele atâtea sute de mii și milioane de oameni, fiindcă credeau in Hristos. Așa era atuncea, era idolatrie și, dacă nu erai ca idolatrii, îți tăiau capul. Dar conducătorii de acuma, toată răutatea aceea au luat-o cu diplomație. Nu-ți mai taie capul, dar te conving sa zici ca ei, să te atragă de partea lor, ca tu singur sa lepezi adevărul și să te întorci după dânșii. Când s-o mai pomenit sau cine ar fi prooro*cit vreodată ca neamurile astea care conduc acum omenirea – știm că sunt oameni depărtați de adevăr – să dea miliarde de euro; unde? In Sfântul Munte, să se reînnoiască mănăstirile. Vezi ce diplomație? Astea toate vin de la Uniunea Europeană. [COLOR=#000080]Dar ce face Uniunea Europeană? Cele mai mari fărădelegi. Conducătorii Uniunii Europene sprijină fățiș păcatul ăsta, cu sodomia.[/COLOR] Cică așa trebuie: „Așa am plăcerea eu, nu-mi trebuie femeie, dă-o încolo că-i spurcată. Eu vreau băiat, vreau bărbat”. [COLOR=#ff0000]Dar te convinge în așa fel, e așa un curent satanicesc, că lumea acuma mai mult iubește fără*delegea asta cu bărbații decât cu femeile.[/COLOR] (18-11-2003).
Lumea în cel rău zace. Mântuitorul însuși a zis: „Iată, vine stăpânitorul lumii acesteia, și întru Mine nu află nimic”. Vezi? Stăpânitorul lumii acesteia este ispititorul. De aceea trebuie să ne osârduim să nu ne depărtăm de adevăr, că acuma conducăto*rii lumii acesteia vor ca omenirea să meargă după ideile lor.[COLOR=#800000] [COLOR=#000000]Nu mai țin cont de păcat, și nici oame*nii nu mai țin cont decât numai de ceea ce ordonă conducătorii[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]. [/COLOR]Cum îmi spunea un părinte:[COLOR=#ff0000] „O să devină tim*pul ca noi, creștinii, să nu mai zicem: «Așa zice Sfânta Scriptură, ș-așa zice și în Sfânta Evanghelie.» O să zicem: «Așa ne ordonă Uniunea Europeană.»[/COLOR] Acolo au ei scopul să aducă omenirea.
Dar noi să facem răbdare, că nădejdea-i la Bunul Dumnezeu, cum a hotărî Părintele ceresc. Totuși, noi trebuie să ne osârduim. ,,Osârduiți-vă, că s-a apropiat împărăția Cerurilor”, ne spune Mântuitorul. Știm. Da’ acestea trebuie să fie, căci după toate proorociile Sfinților Prooroci, trebuie să vină împărăția lui Antihrist. Vezi? S-o apropiat.[COLOR=#ff0000] Si acuma, conducătorii și ascultătorii împărăției lui Antihrist se osârduiesc să îngenuncheze Ortodoxia, că, dacă ar îngenunchea Ortodoxia, mai ușor ar veni împărăția lui Antihrist.[/COLOR] Eh!… Bunul Dumnezeu să ne fie de ajutor și să avem nădejde la Bunul Dumnezeu. (26-12-2003)
(…)
[COLOR=#000080]Lumea acuma s-o amestecat, națiuni cu alte națiuni, și încep oamenii a spune: „Nu-i nimic cuta*re, nu-i nimic cutare, nu-i nimic cutare”. Avorturile le fac întru nimic, fel de fel de necurații de mici copii…[/COLOR] Ei, cum să se pogoare harul Sfântului Duh peste tine dacă tu, de mic copil, ești spurcat, ești dedat în mâinile vrăjmașului? „Fiți sfinți“, zice Sfânta Scriptură, însuși Mântuitorul. „Fiți sfinți”, adică fiți curați, „fiți sfinți că Eu sfânt sunt, și așa puteți veni către Mine“. Da’ dacă lumea merge după cum e moda astăzi…
Vezi, chiar conducătorii omenirii, astăzi, nu se gândesc deloc la adevăr. [COLOR=#000000]Ei fac propagandă titanica că aici e iadul și aici e raiul. Nu zic asta pe față, dar ăsta e scopul lor. [/COLOR][COLOR=#ff0000]Cele mai mari păcate, strigătoare la cer, păcate de care Biserica nici să n-audă, nici cu gândul, acuma conducătorii omenirii, Uniunea Europeană le socotește o nimica toată. [/COLOR]„Dreptul omului!” Ei, se poate? Cum dreptul omului? Dreptul omului, adică omul s-o dedat în brațele Satanei. Și ce-i zice Satana, aceea vrea să facă omul: „Ei, și, daca vreau să fac orice fărădelege, aceea o fac, că așa îmi place mie! Nu vreau să mă căsătoresc cu o fată cu frica lui Dumnezeu, vreau să mă căsătoresc cu alt bărbat”.
[COLOR=#ff0000]Și ceea ce nici prin gând n-o fost până acuma in omenire, acuma îți dă voie să faci, cea mai mare fărădelege pe fața pământului. Asta învață conducătorii actuali, cu Uniunea Europeană[/COLOR]. Ei, ce aștepți? Aștepți mila lui Dumnezeu? O făcut Dumnezeu așa de mare minune, Sodoma și Gomora le-o afundat în fundul iadului, toată omenirea știe că acolo o fost fărădelegile cele mai mari, și acum ei zic: „Nu-i nimic, nu contează, nu-i nimica asta.” Și lumea îi ascultă.
Vezi? E sfârșitul. Am intrat în al VIII-lea veac[COLOR=#ff0000].[/COLOR][COLOR=#ff0000] Să știi că urgiile cele mai mari încep de-acum înainte. Așa scriu Sfinții Prooroci, așa scriu Sfinții Apostoli. Așteptăm pe Antihrist.[/COLOR][COLOR=#ff0000] Dar apostolii lui Antihrist știu cum să se poarte ca să îngenuncheze adevărul, să îngenuncheze Ortodoxia. [/COLOR]Cât timp va fi Ortodoxia la înălțime ei știu că nu poate împărăția lui Antihrist să guvernele, să conducă, și se osârduiesc cu fel de fel de meșteșugiri ca foarte cu înlesnire să vină Satana ca să conducă omenirea.
Eh!… Cât putem și cât am auzit și cât ne luminează Dumnezeu, să ne ținem de adevăr. Adevărul nu-l poți găsi nicăieri decât numai în Biserică, numai în Ortodoxie, că acolo avem sute și mii de învățături pe care dacă le respectăm ne ajută Dumnezeu să putem căpăta Impărăția Cerurilor. Că aici, oricat am trăi, se isprăvește viața, oricât am trăi, se sfârșesc anii. Trebuie să ne ducem dincolo, unde nu mai este sfârșit, decât veșnic fericire și bucurie. (2003)
Reply With Quote