Subiect: Un sfat intelept
View Single Post
Vechi 04.06.2011, 23:12:00
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de OanaMari Vezi mesajul
Este mai mult de un an de zile de cind am aflat de o relatie a sotului meu cu o persoana mai invirsta decit el. Stiu sigur de aceasta relatie si nu stiu cum sa procedez pentru ca imi este teama de reactia care v-a avea, acuzindu-ma pe mine ca nu fac altceva decit sa ii gasesc motive. Cel mai dureros este ca din familie il incurajeaza la aceasta relatie fiind intermediari la relatia lor. Cu toate ca inainte, avea o parere proasta despre aceasta persona socotindo o profitoare. Nu stiu cum sa procedez deoarece, noi am mai avut perioade de neintelegere si intotdeauna familia m-a scos vinovata. Am credinta inn Dumnezeu ca un sfat bun imi v-a iesi in cale.
Un sfat cu adevarat intelept il poti gasi la un duhovnic. Depinde cum vrei sa privesti lucrurile: lumeste sau duhovniceste. Dupa judecata lumeasca, daca nu te respecta, ii aplici regulamentul si gata, te desparti de el. Daca, insa, te-ai hotarat sa-l ajuti sa se mantuiasca si el, atunci folosesti prilejul pentru a te apropia de Dumnezeu.

Sfanta Iuliana, dupa ce a nascut 13 copii, a dus o viata in curatie alaturi de sotul ei. La 55 de ani, fireste, nu esti batrana, dar nici tanara. Daca vrei sa te apropii mai mult de Dumnezeu, poti sa consideri ca acesta e pacatul lui si atat. Condu-l spre mantuire, daca n-ai si alte motive de divort. Fiecare om are si o cruce de dus, nu numai placeri. Duhul desfranarii este un duh rau, iar el fiind mai slab, nu-i poate sta impotriva. Roaga-te pentru el, daca il iubesti. Oricine poate cadea in aceasta ispita. Roaga-te lui Dumnezeu sa te ajute sa procedezi asa cum iti este de folos (mai ales duhovniceste).

Acatistul Sfintei Iuliana din Lazarevo

Acatistul Sfintei Maria Egipteanca
Reply With Quote