În prealabil postat de machho
amuzant!!...iar cu machho>>Tu ai zis, stii vorba aia din noul testament.Vezi tu "papusa' " eu nu ma' refeream ca' femeia nu se poate casatori sau sa' fie lipsita' de companie la batranete,dar...citeste mata, din epistolele Sf.Apostol Pavel, si vei gasi toate explicatiile.Numele meu este Marius, si acest machho ,nu vine de la macho!!,cum Tu ai zis,vine din alta' directie, dar precum se vede 'polenul' este perceput de simturile noastre,precum noi vrem. DA, Hristos spune asa : "lasa' mortii sa'-si ingroape mortii'' sai ... si mai spune" cel ce vrea sa' vina' dupa' Mine,sa'-si ia crucea sa..etc"poate asta este crucea respectivei doamne,ori sa' lupte pt. ai salva sufletul sotului,ori sa' mearga' cu aceasta' cruce,multumindu-i Bunului Dumnezeu pt. ea. Vezi tu draguta,eu vorbesc din ale mele, sunt vaduv de 3 ani si .... se poate.Se poate numai daca' nu cauti ale tale,se poate daca' cauti duh sfant si se poate daca' te lasi pe mana Domnului.La 38 de ani,poate nu e chiar usor sa' ramai vaduv si cu copii,dar...Multumesc Domnului ca' i-a dat numelui meu, o alta' forma' de....machHo.( nu mi-am permis sa' folosesc al doilea h,mai mare decat poate duce capul meu. Doamne ajuta'.
"Am vazut pe multi oameni cazand in pacat din pricina vorbelor lor, insa aproape pe nimeni din pricina tacerii". Sfantul Ambrozie
|