Citat:
În prealabil postat de Tangun
Din trairea interioara. Dar nu ai cum sa preiei ceva din ceea ce esti pentru ca deja esti ceea ce esti. In loc sa imi adresezi mie aceasta intrebare, mediteaza la propria fiinta caci adevarul nu il vei putea gasi in alta parte. Daca spui ca, de-a lungul timpului, ai avut cautarile tale personale, si nu a dat rezultate, este din cauza faptului ca - dupa cum spui - ai studiat diverse curente spirituale in loc sa te adancesti in vastul tau univers launtric. Incearca sa nu studiezi credinte cu privire la ceea ce esti tu, ci aprinde lumina in tine, si uitate atent. Oricine vine cu ceva din extern nu poate decat sa falsifice ceea ce vezi tu acolo. Dar e necesar sa te uiti si atat, nu sa studiezi. Tot ce studiezi cu privire la tine face parte din continut, ori ceea ce esti tu este dincolo de continut, este esenta. Esenta vietii.
Nu ma intreba de unde am preluat eu ceea ce am spus ca nu faci altceva decat sa iti perpetuezi somnul. Oricine vine cu ceva studiat sa iti arate ca "asa stau lucrurile", nu face altceva decat sa te legene iar tu continui sa dormi. In felul asta nu vei scapa de probleme. Este cel mai usor lucru sa dormi sau sa executi tipare din obisnuinta. Mai greu iti e insa sa fii lucid. Cel putin pentru inceput.
Partea cu scrisul in privat face parte din alta falsitate cu care incerci sa te identifici. Nu isi are sensul...
|
Ma tem ca ori nu am fost eu suficient de clara ori tu nu ai reusit sa imi explici suficient de bine incat sa ma faci sa inteleg.
Tot ceea ce studiem sau incercam sa aflam sunt cautari ale sufletului si care da,le trec prin filtrul interior,sunt de acord cu tine ca in noi se afla majoritatea raspunsurilor,insa suntem aici ca sa evoluam impreuna, sa impartasim,sa ne descoperim impreuna,altfel Dumnezeu ne-ar fi lasat pe fiecare in parte pe o planeta pustie in scopul de a ne regasi,nu crezi?
In privinta falsitatii nu inteleg la ce te referi,cautarea este o falsitate?Sau faptul ca m-am gandit ca s-ar putea sa nu vrei sa faci anumite detalii personale publice si totusi mi-am dorit sa stau de vorba cu tine?Oare nu te grabesti cu etichetele prea mult,caci si in alte postari ale tale am vazut ca repetat numeai un user "egoist".De unde stii ca acestea nu sunt interpretarile tale subiective sau chiar niste proiectii?
Ti-am citit si alte cateva postari pe forum si oarecum sunt in asentimentul tau in privinta atasamentelor,a faptului ca intai trebuie sa descoperim iubirea in noi si nu sa o cautam cu disperare in ceilalti,insa ce m-a frapat au fost spusele tale referitoare la casatorie,dar mai ales la nasterea de copii...acolo m-ai pierdut pe drum,chiar nu am inteles.
Gandindu-ne la Fecioara Maria,crezi ca ea Insasi nu era o fiinta evoluata spiritual?