View Single Post
Vechi 05.06.2011, 17:52:14
The_Fallen The_Fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.06.2009
Implicit

Ceea ce ma deranjeaza cel mai mult la acest forum il constituie opiniile transante gen asta SIGUR e alb cealalta e SIGUR negru, in conditia in care aceste opinii nu au o baza de nici un fel.
Cand cineva spune "copiii sunt asa si asa si gandesc asa si asa" ar trebui sa zica cartea din care a citit asa ceva si autorul ei, daca este educator/psiholog sa spuna si sa adauge "bazandu-ma pe experienta mea personala" sau sa spuna "in cursul x sau y am invatat ca copiii sunt...".
Asa pot sa vin si eu si sa zic orice.
Acum ma veti intreba (in vrajba si dezinteresul ce par sa domneasca pe acest forum) "dar de ce nu te duci dumneata pe alt site?".
Pentru ca: forumul pe care activati se cheama CRESTIN ORTODOX.Din nume te astepti sa discuti lucruri legate de CRESTINISM cu persoane CUNOSCATOARE, care daca nu aduc dovezi si date clare in favoarea argumentelor taioase si infailibile pe care le aduc mai bine sa taca sau sa zica "dupa parerea mea personala care nu se bazeaza pe nimic altceva decat pe experienta de viata si pe ce mi s-a nazarit".
Asa se construieste un forum. Chiar nu intelegeti ce responsabilitate aveti? Cine vine aici vine sa se informeze despre CRESTINISM si ia drept bun TOT ce ii se spune, pentru ca este implicat faptul ca persoanele care isi dau cu parerea au habar cu privire la ceea ce zic.
Nu cum am citit pe un thread chiar de aici despre ingeri care au facut sex cu femeile oamenilor. Cine a scris asta sper ca macar "calatorea in slavi" ca macar sa aiba o scuza. Altfel maine poimaine aud despre ingeri care au organism biologic si produc sperma si despre cum se transmit genele supranaturale de la ei la descendenti.
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ht=ingeri+cain
Reply With Quote