Subiect: Un sfat intelept
View Single Post
Vechi 06.06.2011, 17:27:49
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de machho Vezi mesajul
Multumesc Doamne!!...,ma' bucur ca' nu voi mai fi nevoit sa' discut cu persoane din alte confesiuni....din amabilitate:Doamne Ajuta'. ( ps. imi pare rau pt. neintelegeri,dar nu eu am inceput discutia cu tine, tu ai intrat la comentariul meu despre Doamna de 55 de ani, nu ai 17 ani, te comporti ca la 17 ani, nascuta' in 1992..ai 19 ani...tot pe acolo, cu cine ma' pun!!?, mie frica' doar de Dumnezeu,daca' mi-o fi frica' acum, ce ma' voi face cand voi fi nevoit sa'-l marturisesc pe Iisus Hristos,poate chiar cu viata( ai putea!!?)...(cu timpul vei vedea ca' viata nu e chiar asa simpla', si nu prea e bine sa' ne jucam cu cuvintele. viata' frumoasa'...
Din cauza unei erori a site-ului, nu am putut să pun corect anul în care m-am născut. Sunt din 90, am 21 de ani, sunt căsătorită, am doi copii și muncesc. Deci cred că știu și eu câte ceva despre viață. Te rog să nu mai emiți judecăți despre comportamentul meu. Dacă eu mă comport ca la 17 ani, măcar scriu mai corect decât un copil de clasa a V-a, ceea ce nu pot spune despre tine. Mă rog, nu despre asta e vorba. Și nu am spus că trebuie să-ți fie frică de mine. Prin "nici măcar nu știi cu cine vorbești", mă refeream doar la faptul că nu știi nimic despre mine (ai doar o dată de naștere eronată), deci niciun drept să mă tratezi de sus.

Și ca să-ți răspund: nu, nu aș mărturisi cu viața pentru Iisus. Aș renunța la viață pentru copiii mei, soțul meu și pentru principiile mele după care-mi ghidez existența și la care n-aș renunța nici în ruptul capului.

Știu că viața nu e simplă, crede-mă! Cu cuvintele nu mă joc, țin prea mult la ele (fac parte din meseria mea), motiv pentru care menționez mereu importanța scrisului corect. Poate pentru unii va deveni enervantă chestia asta, dar mi se pare un lucru elementar ca un adult român să știe să scrie și să se exprime corect în română.

Acum, dacă mai ai ceva de-mi zis (deși sper că nu), poți să-mi scrii un MP, că nu e cazul să o luăm pe arătură și să deviem de la subiectul acestui thread (nu că n-am fi făcut asta deja)! Din respect pentru autorul său și pentru ceilalți utilizatori care sunt aici să discute, nu să asiste la o ceartă publică.

Ah, încă ceva...

Citat:
Multumesc Doamne!!...,ma' bucur ca' nu voi mai fi nevoit sa' discut cu persoane din alte confesiuni...
Aș putea să zic ceva foarte urât, dar ceea ce ai spus tu îmi provoacă silă.

Last edited by Lilith23; 06.06.2011 at 17:31:14.
Reply With Quote