View Single Post
Vechi 06.06.2011, 19:07:21
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Sora deosebita, cine va cerut sa exemplificati ?
Cine a spus a crede despre el ca nu greseste nici o data , ca eu unul nu am spus asta ?
Cind ati privit prin ochelarii mei ultima data soarele si luna ? Eu nu-mi aduc aminte de asa ceva !
Ati inteles mult gresit , nu sunt adeptul faptului ca cineva poate detine adevarul suprem... si cine este acest adevar suprem ? Definiti-l !
Am si precizat ca notiunea de smerenie mindra , am precizat la alt thread , este o chestie tare fina , mai greu de inteles si de identificat cu usurinta !

Si la urma urmei cine sunteti dvs. ca sa ma judecati pe mine , ca doar dvs. sunteti adepta ferventa a nejudecarii aproapelui ? Ce faceti , iar ati cazut in propriile pacate teoretice ?

Eu doar am raspuns la intrebarea din deschiderea threadului, dumneata ma judeci dar nici macar nu reusesti sa intelegi ce scriu eu !
Sa mai descriu inversunarea de care sunteti stapinita atunci cind vedeti postarile mele sau este destula cit se vede liber in manifestarea dvs. ?
Ce placut ar fi fost daca ramineati doar la parerea postata mai inainte raspunzind threadului initial si nu va tineati de judecarea aproapelui, si ce bine v-ar fi stat asa !
Cum cazura-ti iarasi in nesuferitul pacat, dintr-o ambitie... din mindrie !!!
Nu era un atac la persoana dvs. Dar daca asa l-ati resimtit...!!!

Eu incerc doar sa spun asa: conteaza intotdeauna CE spui, dar si CUM spui...ca sa nu se simta in tonalitatea exprimarii noastre aroganta, ca sa nu se simta ca vorbim din inaltimea piedestalului nostru...felul in care va exprimati...arata tonalitatea inalta a piedestalului dvs.!

Dar, daca eu v-am nedreptatit si am perceput gresit tonalitatea, felul in care vorbiti cu noi cei ignoranti.......imi cer iertare;poate ca nu am inteles eu bine si doar lasati in mod eronat impresia unei smerenii mandre!!!
Reply With Quote