View Single Post
Vechi 06.06.2011, 19:21:49
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marimira Vezi mesajul
Nu era un atac la persoana dvs. Dar daca asa l-ati resimtit...!!!

Eu incerc doar sa spun asa: conteaza intotdeauna CE spui, dar si CUM spui...ca sa nu se simta in tonalitatea exprimarii noastre aroganta, ca sa nu se simta ca vorbim din inaltimea piedestalului nostru...felul in care va exprimati...arata tonalitatea inalta a piedestalului dvs.!

Dar, daca eu v-am nedreptatit si am perceput gresit tonalitatea, felul in care vorbiti cu noi cei ignoranti.......imi cer iertare;poate ca nu am inteles eu bine si doar lasati in mod eronat impresia unei smerenii mandre!!!

Folositi stratageme care nu va fac cinste !

Din moment ce imi raspundeti textual , pas cu pas la ceea ce am postat eu , contrazicindu-ma si dindu-mi peste nas , cum numiti dvs,. aceasta ? Binecuvintare ? ca vad ca atac nu vreti sa recunoasteti . Ori insasi faptul ca ma luati de fraierica, adica , cum ca nu inteleg eu bine ce se intimpa , va vadeste de alte pacate !

Si cind ma gindesc ca numai ce ii raspunsesem in postarea mea celui ce a deschis acest thread cum sta cu ortodoxia , adica ce inseamna ea pt. mine !!!
Nu credea ca exemplele ce intaresc parerea mea sunt atit de apropiate !!

Cit de elocventa este interventia dvs. !!!!!

Eu nu sunt de parare ca intotdeauna conteaza numai ce si cum spui ! Conteaza , mai ales, si la ce auditoriu te adresezi , ca daca vorbesti la o padure de copaci , pai poti sa le vorbesti cit mai sufleteste ca acestia tot lemne ramin !
Deci conteaza ce si cum vorbesti dar la fel de mult conteaza si cui vorbesti , ce capacitati, ce interes si ce puteri au ei sa inteleaga din ce aud !
Dintr-o clasa de elevi , toti auzindu-si aceiasi magistri, nu toti au aceleasi rezultate, caci depinde de puterile lor de intelegere a ceea ce aud ... asta ca sa dau niste exemple mai mult decit simpliste !

Cel mai simplu, cel mai cinstit si cel mai adevarat lucru atunci cind nu intelegem ceva sau nu putem sa deducem este sa intrebam pt. clarificare ! Altminteri putem ajunge in sanctiunea proverbului care spune : ,,hotul cu un pacat si pagubasul cu zece !"

Last edited by zaharia_2009; 06.06.2011 at 19:25:49.
Reply With Quote