View Single Post
Vechi 06.06.2011, 19:54:25
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Folositi stratageme care nu va fac cinste !

Din moment ce imi raspundeti textual , pas cu pas la ceea ce am postat eu , contrazicindu-ma si dindu-mi peste nas , cum numiti dvs,. aceasta ? Binecuvintare ? ca vad ca atac nu vreti sa recunoasteti . Ori insasi faptul ca ma luati de fraierica, adica , cum ca nu inteleg eu bine ce se intimpa , va vadeste de alte pacate !

Si cind ma gindesc ca numai ce ii raspunsesem in postarea mea celui ce a deschis acest thread cum sta cu ortodoxia , adica ce inseamna ea pt. mine !!!
Nu credea ca exemplele ce intaresc parerea mea sunt atit de apropiate !!

Cit de elocventa este interventia dvs. !!!!!

Eu nu sunt de parare ca intotdeauna conteaza numai ce si cum spui ! Conteaza , mai ales, si la ce auditoriu te adresezi , ca daca vorbesti la o padure de copaci , pai poti sa le vorbesti cit mai sufleteste ca acestia tot lemne ramin !
Deci conteaza ce si cum vorbesti dar la fel de mult conteaza si cui vorbesti , ce capacitati, ce interes si ce puteri au ei sa inteleaga din ce aud !
Dintr-o clasa de elevi , toti auzindu-si aceiasi magistri, nu toti au aceleasi rezultate, caci depinde de puterile lor de intelegere a ceea ce aud ... asta ca sa dau niste exemple mai mult decit simpliste !

Cel mai simplu, cel mai cinstit si cel mai adevarat lucru atunci cind nu intelegem ceva sau nu putem sa deducem este sa intrebam pt. clarificare ! Altminteri putem ajunge in sanctiunea proverbului care spune : ,,hotul cu un pacat si pagubasul cu zece !"

Nu ma mira raspunsul dvs. Imi pare rau ca v-ati suparat asa.
Fieacare intelege si simte cum poate.La nivelul meu,asa am perceput.
De ce oare se simte din cuvintele dvs. ca sunteti profesorul care vorbeste cu elevul cel prostut, sau poate cu un lemn? din smerenie poate?

Dvs.sunteti liber sa credeti ce doriti despre mine.Nu ma supar!

Imi pare rau ca nu sunt pe unda dvs. eu simt lucrurile altfel...nu sunt rau intentionata cu nimeni, nu mint...spun doar ceea ce ma deranjeaza, de parca ar conta!

Singurul lucru care conteaza este CE crede Hristos despre mine, si despre dvs.Si inca nu este totul pierdut,mai avem timp...numai sa vrem sa vedem prin ochii Lui.
Reply With Quote