Subiect: Un sfat intelept
View Single Post
Vechi 06.06.2011, 23:04:04
Melissa
Guest

Implicit

@ anna21 sunt intru totul de acord cu toate comentariile pe care l-ai facut. Atat de mult mi-au placut ca le-am tot recitit si nici nu m-am mai dus in urma sa citesc intreaga replica a lui Machho care imi era adresata, ca sa nu ma indispun:-))

@Marimira regret profund ca ai trecut prin asemenea calvar!!! Nici o femeie nu merita asa ceva ! Ne-a facut Dumnezeu sa fim iubite nu maltratate!

Desi eu am crescut intr-o familie unde nu am vazut violenta nici macar la nivel verbal iar acum imi cresc copiii tot in liniste si iubire asa cum si eu si sotul meu am fost crescuti( ca sa raspund si curiozitatii lui Machho), nu pot agreea violenta in nici un domeniu, mai ales in cel domestic. De adulter nici nu mai spun..Sunt de parere ca o femeie trebuie sa faca totul pentru ca sotul sa nu ajunga nici la adulter, nici la violenta. Acesta este momentul rugaciunii pentru sot, cand totul merge bine intre ei, pentru ca Dumnezeu sa-i ajute sa mentina aceasta stare. Dar daca totusi relatia de cuplu ajunge intr-un asemenea abis, din punctul meu de vedere, (tot repet) nu mai este nimic de facut!! Pentru ca supravietuirea in multe din aceste cazuri, devine o chestiune de pur noroc!
Reply With Quote