View Single Post
Vechi 07.06.2011, 08:20:07
machho's Avatar
machho machho is offline
Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Eforie N
Religia: Ortodox
Implicit "De la noi pana la cer e cale de o rugaciune? "

Citat:
În prealabil postat de ElisabetaM Vezi mesajul
Frumos citat...
Ispitele sunt peste tot. Cu ani in urma, eu ma rugam mai mult decat acum si am avut o ispita.. nici nu stiu cum sa va spun, rugandu-ma simteam un miros nemaintalnit... Si am devenit mandra... Deci ispita..
M-am gandit apoi ca e o inselare...
Mai recent, mi s-a intamplat sa ma trezesc pe timp de noapte si sa simt ca nu ma pot misca si in acelasi timp simteam ca era o prezenta in incapere..
M-am speriat si am zis rugaciunea inimii si m-am putut misca si inchina.
stim de la sfintii parinti ca', ''constiinta nu mustra', decat ori pe cei virtuosi ori pe cei prea intinati.'' asa si "roseata' "...nu este deranjat decat de cei virtuosi sau care sunt pe acest drum...in rest de ce sa'-i chinuie el pe cei care oricum sunt cu el. Lumea nu intelege!! Elisabeta, ne deranjeaza' cand vecinii asculta' muzica' la volum ridicat,corect!?...asa si roseata' este deranjat de noi,cand suntem in rugaciune si in fapte bune(la volum ridicat) inaintea Domnului. Ai intalnit un miros nemaintalnit..... se spune ca' atunci cand Dumnezeu te viziteaza' in timpul rugaciunii,versi lacrimi (mie mi s-a intamplat)...pe D-vstra' va imbratisat in candoarea Sa.Frumos... nu va' doriti din nou acel moment?..eu imi doresc ca de fiecare data' sa' am lacrimi in rugaciuni,atunci stiu ca' Dumnezeu mi-a mangaiat sufletul. Sunt convins,ca' momentul acela de mandrie,a fost din nestiinta'...si Bunul Dumnezeu va iertat....mergeti inapoi in acea smerenie,ca'.... viata e o clipa'. cu ganduri de bine va' doresc ..DOAMNE AJUTA'.

http://www.youtube.com/user/innocent.../0/ZsMn0GOMSO4
Reply With Quote