View Single Post
Vechi 07.06.2011, 10:03:06
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Pentru ce nu e suficientă doar reducerea numărului de parlamentari la 300?

Pentru asta !!! Adică nu se poate ca parlamentul să fie dezbinat în el însuși, o cameră să lucreze pentru popor și aialaltă viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc, fiindcă nu există nici un glob de pământ.

Deci prin lege se poate elimina pragul electoral, reduce numărul de parlamentari la 300 și se poate elimina camera superioară: senatul.

Iar apoi să se stabilească și să se cimenteze și prin constituție voința poporului exprimată prin referendum.

Nu vreau eu asta că eu am fost la referendum dar n-am votat cu nimeni, ci doar ca să se valideze, și nici nu mă interesează, ci scriu așa căci asta prevede Constituția, legea, și voința poporului.

Deci eu cred că senatul și perlamentarii excedentari sunt demult demiși de popor dar iată că nici până azi nu se simt cu musca pe căciulă, pe motiv că ei au fost aleși și că abea de la viitoarele alegeri se aplică referendumul prin scimbarea constituției. Părerea mea este că o voință populară ulterioară poate să schimbe o voință anterioară. Iar cum legile intră în vigoare de la data publicării, tot așa și referendumul intră în vigoare de la data validării. Deci „băieții buni” fac circ pe banii poporului plângând pe toți profitorii și toți privilegiații.

Eu nu mai număr decât până la unu, căci e clar ce urmăresc „stimabilii”: să-și mențină privilegiile... așa cică în numele poporului, defapt confiscă și se reemană la nesfârșit la merite victimizându-se și acuzând și făcând circ pentru că fraierii cred ceea ce văd, căci omul crede ceea ce vede și de frică și din milă se lasă păcălit de victimele prefăcute.

Nu vă mai lăsați păcăliți! Nu mai e vreme, căci vremea este cea de pe urmă.

Last edited by vsovivi; 07.06.2011 at 10:07:53.