View Single Post
Vechi 08.06.2011, 00:08:15
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Unhappy

Citat:
În prealabil postat de CelMandru Vezi mesajul
Am și eu o rugăminte la matale. Ai putea să încerci să nu mai scrii numele Tatălui prescurtat? Nu cred că te doare mânuța să o faci. Mă ustură la privire când văd așa batjocură, căci e batjocură să știi...indiferent că a fost cu intenție sau fără...Cu toții facem greșeli...poate că și eu am scris la rândul meu așa, dar s-a găsit cineva să-mi spună. Eu acum am făcut-o ca pe o datorie...acest cuvânt nu-i orice cuvânt. Nu te joci cu el, ca și când ai completa un rebus. Unii oameni nu aruncă la gunoi, nu mototolesc foaia pe care e scris numele Domnului, indiferent de importanța acelei "banale" hârtii.

Nădăjduiesc că nu te vei supăra pe mine. Sper că ai înțeles că nu am făcut asta de dragul de a te întrista, sau de a mă simți eu bine. Iertare pentru îndrăzneală. Doamne ajută!
Imi cer iertare pentru aceasta greseala.Din graba si nebagare de seama nici nu am realizat pana in acest moment ca este o greseala...
Ar fi fost ultimul lucru pe care mi l-as fi putut dori sa aduc batjocura aceluiasi Dumnezeu caruia Ii aduc slava...!credeam ca v-ati dat seama de lucrul acesta din context...!!!
Nu pot batjocori pe Cel Care Il pretuiesc cel mai mult pe Dumnezeul meu in Treime slabit.
In conseciinta nu doresc sa-L supar nici pe El nici pe dvs.

Iertare!
Reply With Quote