Subiect: reiki
View Single Post
Vechi 08.06.2011, 13:38:04
daos82 daos82 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.06.2011
Implicit Reiki

Pericolul reiki e unul major. am fost curios de experienta reiki, cunoscand de curand o maestra reiki care s-a oferit sa ma initieze. Experientele avute din clipa in care am cunoscut-o pe acea doamna au fost tulburatoare. ma trezeam in miez de noapte ud leoarca, auzind bubuituri ciudate. ma simteam epuizat dupa ore multe de somn. cand o intalneam simteam ca ma scurg, ca ma subtiez. Fetita mea nu vroia sa se apropie de mine in acele momente, se ferea pur si simplu sa ma atinga. Simteam si eu, si ea ca e ceva in neregula. Am inceput sa caut febril despre atacuri energetice ale practicantilor reiki, si astfel am intalnit un domn, care a trecut si el prin asa ceva. Atac psi, il denumea el. Eu am preferat sa ii spun furt de energie. pur si simplu furt. am invatat de la acel domn, care m-a rugat sa nu ii destainui nimanui identitatea, cum sa ma apar. Acest domn a practicat reiki, ducandu-si cunoastintele la niveluri inalte, insa deziluzionat de marsavia majoritatii practicantilor de la noi, care ajung sa fure energie si vitalitate de la ceilalti, s-a reprofilat pe invatarea practicilor de aparare. Atat mi-a spus:
-Faci cum crezi de cuviinta. dupa ce inveti sa te aperi, renunta in totalitate la practicile reiki, la folosirea simbolurilor care sunt emblema raului in reiki. am invatat sa imi creez scuturi de aparare, si, dupa lungi exercitii am reusit sa resping atacurile, care incepusera sa se inmulteasca, (ba chiar imi fura energie la distanta). la ultimul, cel mai puternic, am reusit sa ii frang atacul intr-un mod pe care nu mi l-am putut inchipui. fetita mea a venit la mine imediat dupa ce am respins atacul energetic tinand in mana un proumbel alb. pe care l-a lasat liber la mine pe genunchi. de unde porumbel alb, de unde a ajuns in mana fiicei mele? nu stiu. insa din acel moment totul a incetat. iar doamna maestra reiki zace intr-un spital de boli nervoase, in urma unei depresii puternice.
Sfatul meu. nu va jucati cu reiki.
Reply With Quote