Citat:
Īn prealabil postat de vintage
Eu sunt femeie, si am ajuns, ca varsta, in varful piramidei, cum se zice... am adica 50 de ani. In viata mea am cunoscut multe cupluri cu probleme si am facut, asa, o stastistica din care a rezultat ca barbatii inselati de nevestele lor nu dau bir cu fugitii, nu le repudiaza, nu divorteaza. Ei suporta aceste umilinte fara sa se crizeze. Si nu cred ca o fac din smerenie si nici din credinta. ... Nu stiu de ce suporta, dar suporta. Barbati agresati nu am cunoscut dar din povestile altora am aflat ca acestia sunt si mai supusi. Nici acestia nu-si lasa nevestele.
Insa noi, femeile (unele... multele), avem pretentii ca sotii nostri sa respecte juramintele de la cununie, dar chiar noi, insene, le incalcam. Ba mai mult, cu pretioasa noasta gura, cu cicaleala si limbutia noastra ii provocam pe soti si scoatem din rabdari... Apoi, ne plangem ca ne-a dat o palma sau mai rau...
Nu pledez pentru suportarea bataii din partea sotilor, nu! DAR in mai mult de 50% din cazuri O MERITAM.
Adulterul si violenta in familie este o plaga pe care de multe ori noi femeile o provocam sau pe care noi femeile am putea s-o prevenim si DE CE NU?, s-o VINDECAM.
Noua, femeilor, ne-a dat Dumnezeu un rol, o datorie, extraordinara pe pamant si odata cu acest rol, ne-a dat si o extraordinara putere de a le implini.
Dar stim cu toate acest lucru, nu? fetelor!
|
Din cate inteleg dumneavoastra ati dori ca femeile sa suporte bataile si inselatul doar pentru ca, din experienta d-voastra barbatii le suporta la randul lor? Nu sunt de acord cu ceea ce spuneti!
Dupa parerea mea, barbatii violenti si curvari sunt asa din cauza educatiei primite in familie, daca au avut un tata betiv si bataus, la fel va fi si el!
Nu sunt vinovate femeile, in nici un caz pentru ca barbatii sunt cum sunt, ei sunt singurii vinovati!
Domana, fara suparare dar d-voastra sunteti o femeie anti-femei care ar incuraja baitaia si adulterul pentru ca, de... femeia o merita, este cicalitoare! Din cauza uneia ca d-voastra avem mentalitati invechite si nu avanseaza societatea, violenta este proliferata cu astfel de mentalitati! Va face placere sa vedeti femei batute? Si pe deasupra le mai si acuzati ca ele sunt de vina pt batai si adulterul femeii? Nu, barbatii inseala pentru ca sunt incurajati de societate, si in speciald e femeie ca d-voastra!