Citat:
Īn prealabil postat de timeea89
Buna seara,
Am si eu o mica intrebare. Dvs cum procedati cu porumbeii care vin pe la ferestre sa le dati de mancare?
Eu le mai dadeam pe balcon, dar cand am vazut ca-si fac nevoile m-am mai calmat, mai ales ca tot acolo pun si rufele.
Cand a vent mama pe la mine s-a apucat sa le de aproape de 2 ori in fiecare zi sa manance. Si mi-a zis ca scrie si in Biblie (nu-si aduce aminte unde) o pilda cu o femeie care dadea mancare animalelor. Si ca oamenii au intrebat-o de ce da animalelor cand lor le e foame. La care ea ar fi raspuns ca le dam firimiturile, sau ceva cam asa. De aici mama a dedus ca si in Biblie scrie ca trebuie sa le dea sa manance. Eu nu-mi aduc aminde de aceasta pilda. Cineva stie la ce s-a referit?
|
Nu exista, din cate stiu eu, nici o referire la hranitul porumbeilor in Biblie.
Din pacate romanii sunt in marea lor majoritate un popor de necivilizati, pe care nu ii intereseaza de vecinii lor (nu ii intereseaza ca vecinii sunt deranjati de mizeria facuta de porumbei).
Nu exista respect pentru vecini si pentru oameni in general, exemplu oameni care hranesc animalele, galagia facuta de vecini, etc.
E o mare porcarie sa hranesti porumbeii si este inutil pentru ca ei oricum isi gasesc singuri hrana. In schimb nu faci altceva decat sa produci o gramada de mizerie prin hranirea lor.
Sunt in mod direct afectata la locul de munca unde trebuie sa fac curatenie zilnic in fata locului de munca din cauza oamenilor care hranesc porumbeii, de hranit stiu sa ii hraneasca dar de curatat dupa ei, niet... sa curete PROSTII!