View Single Post
Vechi 09.06.2011, 10:33:52
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ElisabetaM Vezi mesajul
Simt ca nu mai pot sa indur colegele de munca.
Parca toata ziua nu au alta grija decat sa comenteze ce a facut cutare, ce a zis cutarica, cum se imbraca una sau alta, viata mondena etc..
Cu ceva timp in urma, una dintre ele intreba in gura mare ce este "harti" si cum nimeni nu raspundea, i-am spus eu ce este o zi de harti. Mi-am auzit apoi ca as fi habotnica.
Cu alta ocazie, una dintre ele vorbea de avort si i-am spus ce a zis Parintele Cleopa despre copii avortati. Nu spun ca asta a starnit niste valuri..... Doamne Doamne!!
Fiecare „celălalt” trebuie să ne devină un „eu”; așa s-ar traduce „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”. Păcatele lui sunt și păcatele noastre, iar dacă îl vedem păcătuind, trebuie să ne doară și pe noi. Dacă va simți preocuparea noastră sinceră pentru sufletul lui, poate se va îndrepta. Dacă nu se va îndrepta, întristându-ne, să ne rugăm pentru el.
Însă dacă nu-l putem iubi, e mai de folos să tăcem. Ne vom vedea de ale noastre, de credința și de rugăciunea noastră și, dacă cineva din cei din jur va observa că nu le împărtășim felul de a fi și de a se purta, poate va vrea să afle mai multe, și atunci îi vom putea vorbi de cele ale lui Dumnezeu.
Reply With Quote