[quote=Lemius;147258]buna, as vrea sa aflu parerea voastra in legatura cu aceasta tema. religie vs tatuaj , daca e bine sau nu ceea ce facem inaintea Lui. Si eu sant tatuator (am peste 10 tatuaje), am mai discutat pe un forum de tatuatori tema asta asa ca as vrea sa aud si aici pe un forum de crestini ce se spune. ms

[/QUOT
Nu știți că trupul vostru este templul Duhului Sfânt care locuiește în voi... și că nu sunteți ai voștri'1Corinteni 6,19). Cred ca asta spune totul!
In plus, pe langa aspectul religios, si din punct de vedere estetic, tatuajele sunt urate mai ales la persoanele in varsta sau la femeile frumoase, care poarta rochii tatuajele de pe ele le strica tot aspectull! Ce parere aveti despre miresele cu tatuaje? Mie sincer mi se par oribile! Daca este un tatuaj mic, hai ca mai merge , dar unul colorat care sa cuprinda o portiune mare din corp e absolut dizgratios! Plus ca daca te saturi de un tatuaj trebuie apoi sa folosesti laserul, ceea ce mis e pare complet aiurea, cred ca esi dureros!