View Single Post
Vechi 09.06.2011, 12:50:55
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ElisabetaM Vezi mesajul
Pentru heaven: Nu am zis ca as fi mai buna decat ele.... nici gand!
Am zis doar ca nu mai pot sa indur..
'Trasatura ascunsa pe care nu vreau sa o recunosc'?
Ma faci sa rad cu amar... Tu nu ma cunosti deloc... de ce vorbesti despre trasaturile mele?

Stii cum e sa simti ca sunt toti impotriva ta?

Stii cum e sa fii nevoit sa asculti lucruri care sunt murdare?

Simt ca nu intelegi deci nu cred ca are rost sa continui.

Silentio
"Lucruri care sunt murdare"....oare nu ai lipit deja o eticheta acelor persoane,draga Elisabeta?
As putea sa te intreb,ca si o replica in oglinda: oare tie nu ti s-a intamplat sa fii si tu contra tuturor?Poate nu le-ai spus explicit acest lucru,insa ai gandit astfel?
Desigur ca nu te cunosc,pot fi cel mult un observator a ceea ce scrii aici si pentru faptul ca ai cerut ajutor,mi-am permis sa fac aceste sugestii.
Nu iti vorbesc din povesti,eu am lucrat si lucrez inca cu mine pe aceste aspecte,pentru ca multa vreme si eu consideram ca e vorba despre mine si ceilalti,fara sa vad ca exact acele trasaturi pe care le detestam cel mai mult la cei din jurul meu si ma atingeau mai tare,se regaseau in mine.
Si cunosc sentimentul...a fost socant cand m-am putut privi,insa incepand sa accept aceste lucruri in mine,am inceput sa devin nu buna,nu rea,ci un om intreg,ceea ce crede-ma ca este minunat.Iar in momentul in care poti sa te accepti pe tine asa cum esti,vei putea sa ii accepti si pe cei din jurul tau,nu te vei mai simti exclusa si nici nu vei mai exclude,constient sau inconstient!

Last edited by heaven; 09.06.2011 at 12:57:10.
Reply With Quote