Subiect: Un sfat intelept
View Single Post
Vechi 09.06.2011, 15:45:58
DianaCornea1983
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Draga Diana Cornea, nu ati citit cu atentie ceea ce am scris. Nu am scris niciunde ca doresc sa fie batute femeile si inselate. Asta se intampla si fara sa vreau eu.
Barbatii care sunt asa cum spuneti dumneavoastra sunt asa din multe motive nu numai ereditar sau din cauza educatiei. Da, sunt si cazuri in care femeile poarta vina in scandalurile din familia lor.
Calmati-va un pic, nu va aprineti chiar asa... Vedeti, daca faceti asa cu sotul dvs si ii interpretati spusele gresit, si in pripa si mai si exagerati reprosandu-i ca a zis ceea ce n-a zis, asa cum faceti cu mine, cum sa va mai iubeasca? Daca mai este si iute la manie...
Sa va invat ceva: In viata, in orice situatie, la serviciu, acasa, in autobuz sau la vreo coada, pastrati-va calmul. Daca va simtiti jignita sau nedreptatita sau treburile nu merg asa cum doriti, analizati cu discernamant si calm care este cauza. Cu calm lucrurile se vad mai clar.
NU INCURAJEZ VIOLENTA SI ADULTERUL dar nici nu dau cu biciul in barbati doar pentru ca unii din ei isi bat nevestele sau le inseala.
Un barbat violent si adulter se cunoaste de la inceput, din faza de prietenie. Si nu ti-l faci sot. Daca a devenit "rau" in timpul casniciei, atunci "e ceva putred"... Oare sotia n-are nici o vina? Si daca nu are nici o vina, atunci inseamna ca el este bolnav si nu-l lasi, il ajuti.
Asa ca, fetelor, inainte de a va marita DESCHITETI BINE OCHII !
Pt finalul discursului meu, va rog, recititi ce am scris.
Va rog sa ma iertati pentru indignarea pe care v-am provocat-o. Poate ca veti reusi sa treceti peste asta.
Adulterul si violenta in familie este o plaga pe care de multe ori noi femeile o provocam sau pe care noi femeile am putea s-o prevenim si DE CE NU?, s-o VINDECAM.

Buna ziua!

Am recitit si de aceea vreau sa sa va mai spun ceva. D-voastra sa ma iertati dar mie nu imi plac persoanele de peste 40 de ani care dau sfaturi pentru simpul fapt ca au mai multa experienta de viata, aceasta experienta de viata nu iti da dreptul sa te crezi atotstiutor, pentru ca anii mai multi nu inseamna neaparat si minte mai multa. Vad foarte des in tramvai foarte multi cetaten in varstai , care dupa parerea mea sunt mult mai prost crescuti si din multe puncte de vedere mai jos decat multi tineri, au trait degeaba. Exista si batrani intelepti, dar mai rar. Singurul scop, dupa mine al pensionarilor este sa manance, eu nu ii vad preocupati decat sa gaseasca ceva mai ieftin in piata, sunt vesnic plini de plase cu care inghesuie lumea si imput tot tramvaiul plus ca nu au decat pretentii pt faptul ca sunt pensionari. Deci varsta nu prezinta o garantie a intelepciunii.
Am observat ca multe persoane de varsta d-voastra gasesc scuze barbatilor ca isi bat femeile si spun ca ele ar fi de vina de pentru ca sunt cicalitoare. Este o mentalitate de evul mediu. Tocmai din aceasta cauza sunt atatea violente in tara, violenta asupra femeii si copiilor este mare, in principal din cauza mentalitatii. sunt indignata ca in loc sa tineti partea femeilor, o tineti pe aceea a barbatilor. Este mare pacat.
Reply With Quote