Citat:
În prealabil postat de Iustin44
Citat:
În prealabil postat de Chupacabra
"Acest om foarte probabil, va crede cã se trage din maimuþã, cãci aceastã ideologie (darwinismul) este bine reprezentatã pe micul ecran, chiar dacã ºtiinþific aceastã ipotezã a fost respinsã definitiv"
Vorbesti prostii, darwinismul nu este respins , aceasta teorie devine din ce in ce mai acceptata de catre comunitatea stiintifica datorita descoperirilor din genetica si din celelalte ramuri ale stiintei.
|
Vrei sa spui ca, creationismul e mai acceptat de catre comunitatea stiintifica datorita descoperirilor din genetica si din celelalte ramuri ale stiintei, care demonstreaza ca mutatiile genetice duc la sterilitate.
|
ai fost vre-odata la morga?...............pe bune?Eu am fost ,de fapt am facut o luna practica acolo.
Dupa 3-4 zile mergeam pe drum si priveam oamenii ca pe niste bucati de carne ambulante,puteam sa citesc pe fata lor de ce afectiuni sufereau......MA INGROZEAM DE MINE!
..............stiinta evoluaza ,nu am nimic impotriva cu asta........... se pot salva multe vieti...............insa intrebarae e CU CE PRET?