Citat:
În prealabil postat de Melissa
Inteleg ce spui dar mi se pare ciudat sa-ti ceri iertare cand habar nu ai daca si cum ai gresit. Acest gest mi se pare mimetic si ma convingi ca asa e, cand spui"si cred ca asa este bine".Eu imi cer iertare atunci cand stiu ca am gresit si stiu si cum am gresit. Si cerandu-mi iertare ,prezint si o garantie ca imi asum greseala si nu o mai repet. Ca degeaba imi cer eu iertare in plen si maine fac aceleasi greseli, pentru ca eu nu stiu exact cand si cum gresesc.
|
Se pare ca si a ierta este greu in ziua de astazi.......:-(. Atunci cum de mai rostim rugaciunea Tatal nostru daca nu facem cum ne rugam "Si ne iarta noua gresealele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri".....Era un simplu gest de iertare pentru a ma impaca cu cei pe care i-am suparat. Si daca i-am suparat nu o sa-mi zica "stii pe mine m-ai suparat" si daca nu imi spun de unde sa stiu pe cine am suparat si pe cine nu? Si atunci socot ca dator sunt eu de a-mi cere iertare. Pe cine am suparat si ma iarta bine, pe cine nu am suparat dar tot imi cer iertare si ma iarta si acestia iarasi bine. Nu vad nimic rau in asta.