Eu am impresia că am luat-o deja pe arătură și am cam deviat de la subiect. Am ajuns de la o doamnă al cărei soț o înșeală, la cazuri de abuzuri fizice și la moși și babe în tramvai.
Ca să revenim la subiect eu spun că singura soluție e divorțul. Atât în caz de adulter, cât și în caz de abuz. Indiferent că bărbatul e cel care greșește sau că e femeia. Poate veți zice că sunt tranșantă, însă nu pot fi altfel în cazuri din-acestea. Mulți spun că dacă unul din parteneri înșală, de vină e și celălalt, pentru că nu i-a acordat atenție etc. Așa bun... deci dacă eu după 5 ani de căsnicie nu sunt dispusă să-i gâdil orgoliul în fiecare zi, el merge și se consolează cu alta?! Nu, în primul rând discuți cu partenerul tău, pentru a rezolva eventualele probleme care te-ar putea împinge să faci ceva nesăbuit. Dacă chiar încerci și nu se poate nicicum... ok, te desparți de el/ea, pentru că relația nu mai merge. APOI dacă vrei, îți cauți pe altcineva. Iar dacă înșeli așa, numai din plăcere, înseamnă că ai probleme undeva la mansardă, caz în care divorțul e iar opțiunea cea mai viabilă.
|