View Single Post
Vechi 09.06.2011, 17:53:01
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ElisabetaM Vezi mesajul
Simt ca nu mai pot sa indur colegele de munca.
Parca toata ziua nu au alta grija decat sa comenteze ce a facut cutare, ce a zis cutarica, cum se imbraca una sau alta, viata mondena etc..
Cu ceva timp in urma, una dintre ele intreba in gura mare ce este "harti" si cum nimeni nu raspundea, i-am spus eu ce este o zi de harti. Mi-am auzit apoi ca as fi habotnica.
Cu alta ocazie, una dintre ele vorbea de avort si i-am spus ce a zis Parintele Cleopa despre copii avortati. Nu spun ca asta a starnit niste valuri..... Doamne Doamne!!
Scuză-mă, dar cred că ești puțin copilăroasă prin felul în care pui problema. Spui că ele "nu au altă grijă decât să comenteze", dar văd că nici tu nu ai altă grijă decât să fii atentă la ce fac ele. Lasă-le, dragă, să bârfească, să facă ce-or vrea. Tu vezi-ți de munca ta, fă ce ai de făcut acolo!
Însă ai grijă, dacă continui cu această atitudine de autoizolare, ele o vor considera ca pe un complex de superioritate. Mai ales dacă îți exprimi sentimentul de repulsie prin expresii faciale sau tonul vocii. Așa vei ajunge să nu te placă nimeni la muncă și nu cred că îți dorești asta!

Și eu muncesc într-un loc unde sunt numai femei. Există și bârfe, că e inevitabil, mai ales la nervi, când o colegă te-a enervat și simți nevoia să te descarci în fața cuiva. Dar atâta timp cât există o doză de bun-simț, situația e echilibrată!

Eu te sfătuiesc amical să te "cobori" un pic la nivelul lor de "păcătoase" și să nu te mai oftici atât pentru că ele bârfesc fără tine! Coboară-ți un pic năsucul și totul va fi bine!
Reply With Quote