View Single Post
Vechi 09.06.2011, 19:14:03
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ElisabetaM Vezi mesajul
Pentru heaven: Nu am zis ca as fi mai buna decat ele.... nici gand!
Am zis doar ca nu mai pot sa indur..
'Trasatura ascunsa pe care nu vreau sa o recunosc'?
Ma faci sa rad cu amar... Tu nu ma cunosti deloc... de ce vorbesti despre trasaturile mele?

Stii cum e sa simti ca sunt toti impotriva ta?

Stii cum e sa fii nevoit sa asculti lucruri care sunt murdare?

Simt ca nu intelegi deci nu cred ca are rost sa continui.

Silentio
Avem intotdeauna un exemplu cind simtim ca toti sint impotriva noastra: Domnul nostru Isus Cristos care a atirnat pe cruce atitea ore... Spunea un sfint ca cel care e asa cum trebuie sa fie este linistit si impacat oriunde ar fi. Cel care nu e cum trebuie sa fie nu va fi linistit si impacat nici in lume, nici in minastire.

Colegele tale sint niste persoane care au alte valori. Si ce daca. Nu ne rugam noi in fiecare zi "...si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri..."? Le iertam pentru ca si noua Domnul ne iarta atitea greseli... Daca vorbesc la pe la spate, si ce daca? Avem datoria sa le iertam. In fond nu sint decit niste oamnei, iar daca vom da la o parte faptul ca birfesc, sau ca se imbraca intr-un anume fel, sau ca, sau ca, sau ca... vom descoperi niste persoane minunate. Ne concentram pe ceeia ce au minunat oamenii si atunci nu ne mai deranjeaza asa mult imperfectiunile celorlalti. Vor fi ca radioul care merge fara sa-l bagam in seama...
Reply With Quote